Fotbal intern

Mangia, criză de nervi la vestiare. A ameninţat arbitrul!

21.08.2018 | 18:33
Mangia criza de nervi la vestiare A amenintat arbitrul

Mangia, criză de nervi la vestiare. Antrenorul principal al oltenilor s-a pierdut cu firea la finalul partidei cu Concordia Chiajna, scor 0-1, iar în dum spre vestiare, dar şi în faţa cabinelor jucătorilor,  s-a certat teribil cu arbitrul Ionuţ Coza. De furia italianului nu a scăpat nici căpitanul iflovenilor, Andrei Marc.

Devis Mangia simte că scaunul său a început să se clatine în Bănie , iar uşor, uşor se pare că a cedat presiunii. La finalul partidei pierdute de Craiova pe stadionul Ion Oblemenco, scor 0-1, cu Concordia Chiajna, italianul şi-a ieşit din minţi şi a pus tunurile pe arbitrul Ionuţ Coza. FANATIK.RO a aflat că antrenorul principal al echipei din Bănie fost de nerecunoscut, iar apropiaţii săi au rămas mască când omul care a venit la Craiova în vara anului trecut s-a dus glonţ la “centralul” jocului şi a  început să îl ameninţe pe acesta şi să îi reproşeze prestaţia pe care a avut în timpul disputei. Ieşirea lui Mangia a fost una pe care acesta nu a mai avut-o niciodată pe stadioanele din România.

Mangia, criză de nervi la vestiare. A ameninţat arbitrul!

FANATIK.RO a aflat că în momentul în care a fost chiar la un pas să fie îmbrâncit de italian, arbitrul Ionuţ Coza i-a pus acestuia o mână în faţă, dorind să se protejeze de furia tehnicianului, şi i-a spus: “Te rog să te opreşti. Îi fac raport!” Mesajul respectiv i-a fost adresat antrenorului Craiovei de două ori. Însă Mangia nu s-a oprit din ameninţări şi i-a zis lui Coza să treacă în raport tot ce doreşte el. Reprosurile către arbitrul partidei din Bănie au fost făcute de Mangia în limba engleză. Însă înlocuitorul lui Gigi Mulţescu nu s-a certat în drum spre vestiare doar cu arbitrul partidei  jocului pierdut de olteni.

FANATIK.RO a aflat că de furia antrenorului italian nu a scăpat nici căpitanul ilfovenilor, Andrei Marc. Ce s-a întâmplat? În drum spre vestiare fundaşul central al Concordiei Chiajna s-a oprit să se certe cu suporterii olteni în timp ce aceştia îl înjurau de mama focului. Sesizând că jucătorul lui Ionuţ Badea le-a răspuns şi el urât suporterilor din Bănie, Mangia a sărit la Marc şi a început să urle la acesta. Dar nici jucătorul Chiajnei nu s-a lăsat mai prejos, însă acesta a fost ponderat ulterior de către antrenorul său principal Ionuţ Badea. Fostul antrenor secund al echipei naţionale a încercat la rândul său să îl calmeze şi pe Devis Mangia, iar italianul a fost cu greu oprit.

Mangia, criză de nervi la vestiare. Marc in duel cu jucatorul CFR-ului
Mangia, criză de nervi la vestiare. Marc in duel cu jucatorul CFR-ului

Mangia şi-a ieşit din minţi la vestiare

Iesirea nervoasă a italianului faţă de Andrei Marc a fost observată şi de arbitrul Ionuţ Coza . Colaboratorii de încredere ai lui Devis Mangia au dezvăluit că tehnicianul Craiovei este supărat şi pe conducerea echipei sale, deoarece consideră că formaţia din Bănie nu poate să joace pe un asemnea gazon ca cel care este acum pe Ion Oblemenco.

Dar nici Mihai Rotaru se pare că nu mai are de gând să îi accepte toate poftele antrenorului italian după ce nouă oameni din staff-ul tehnic al acestuia îl costă pe patronul clubului din Bănie între 400-500 de mii de euro pe an.

.

Tags: