Fotbal intern

Mangia, distrus de Porumboiu! „Dacă îl angajam, îl dădeam afară în 50 de secunde”

31.07.2018 | 15:25
Mangia distrus de Porumboiu Daca il angajam il dadeam afara in 50 de secunde

Antrenorul celor de la U Craiova 1948, Devis Mangia, a fost aspru criticat de fostul arbitru internațional și fostul patron al FC Vaslui, Adrian Porumboiu. Acesta îl arată cu degetul pentru eșecurile Craiovei chiar pe tehnicianul italian, pe care îl acuză pentru faptul că greșește așezarea tactică.

“Mangia e modest. Dacă îl angajam, îl dădeam afară în 50 de secunde. E unul dintre cei mai slabi antrenori. Văd că se antrenează să vorbească engleza, poate prinde un contract în țările arabe. Nu poți juca cu un sistem cu trei fundași centrali în linie. Toți trei sunt rigizi, greoi și pasează slab. Kelici e vai de mama lui! Ce antrenor ești tu, nea Mangia? Eu nu am văzut antrenor italian mai slab decât acest Mangia. Este un simulacru de antrenor. Se vede că a antrenat numai la echipele de copii și juniori. Te doare capul, e un antrenor modest, modest”, a spus Porumboiu, la Pro X.

Mangia, distrus de Porumboiu. Marcel Popescu, și el criticat

Fostul arbitru internațional l-a luat la țintă și pe Marcel Popescu: „Este păcat de Craiova. Este «varză» și Marcel Popescu. Cum să îți iei așa antrenor? Rotaru pare isteț, dar pare că nu înțelege prea multe dacă pun asemenea antrenor. Craiova nu are nicio șansă la titlu cu așa evoluții și cu acest joc. Ar fi bine dacă cei de la Craiova îl aduc pe Pițurcă. Echipa ar avea ceva speranțe”, a mai spus Porumboiu.

Craiova a avut un start de sezon ratat! În primele trei meciuri elevii lui Mangia nu au marcat niciun gol, au pierdut Supercupa României în Bănie, au făcut 0-0 acasă cu Poli Iași și au pierdut la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, scor 0-1. Cu toate acestea, antrenorul italian nu a părut foarte îngrijorat după meci: „Am jucat un meci prost, iar când o echipă are o asemenea prestație pierde. Nu sunt foarte multe de spus, am jucat rău și rezultatul este normal. E clar că avem o problemă la finalizare. Nu sunt supărat pe jucători, asta a fost azi. Trebuie să ne recuperăm și să încercăm să facem lucruri mai bune decât am făcut azi”, a declarat tehnicianul italian.

În ciuda aparențelor, FANATIK.RO a aflat că există mari tensiuni între tehnicianul italian și conducerea clubului. După ce a primit reproșuri că echipa nu joacă nimic, Mangia s-a răstit la oficialii olteni pentru faptul că l-au lăsat descoperit în urma campaniei de transferuri din această vară.

Fanii însă nu îi iartă pe jucători după prestația extrem de slabă din acest debut de sezon, dar nici pe staff-ul tehnic„Nu este posibil să începi sezonul în felul acesta, să vinzi trei jucători esențiali și să nu poţi să pui ceva în locul lor pentru a se lega jocul. Jocul este urât, multe pase laterale, nu amenințăm poarta dar nici nu avem cu cine. Nu aşa se organizează un club profesionist de fotbal cu pretenții. Păcat de suporteri, care tot timpul și-au respectat blazonul. Hai Craiova”, e doar unul dintre mesajele postate de fani, pe rețelele de socializare.