Mangia, înainte derby-ul cu FCSB: „Măcar noi să vorbim frumos despre echipa noastra”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
06/04/2018, 15:36
Mangia, înainte derby-ul cu FCSB: „Măcar noi să vorbim frumos despre echipa noastra”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

„Este un meci foarte, foarte greu, dar este în acelaşi timp un meci pe care toţi jucătorii îşi doresc să-l joace şi vor da totul pe teren pentru a câştiga. Sigur, pentru jucători ar fi mai bine să stea de Paşte cu familia, dar aceasta este meseria noastră şi trebuie să ne facem treaba. FCSB are cel mai bun lot din România, dar prefer jucătorii mei, sunt mulţumit de ai mei şi toată lumea ar trebui să fie mulţumită de ceea ce au făcut ei în acest campionat” , a spus Mangia, la conferinţa de presă dinaintea duelului cu FCSB.

Mangia îi îndeamnă pe fanii echipei să vadă şi lucrurile pozitive din jocul Craiovei. „Trebuie să încercăm să repetăm meciul bun pe care l-am făcut în turul sezonului regulat, când am condus cu 1-0 şi am obţinut un punct. Sper să continuăm fără să primim gol. Eu sunt de părere că trebuie să evidenţiem lucrurile bune şi să lucrăm la cele care nu merg. Am primit un singur gol îm ultimele 7 meciuri şi acest lucru este unul pozitiv. Deja mulţi ne critică fiindcă nu marcăm, aşa că e bine ca măcar noi să vorbim noi frumos despre echipa noastră.”

Mangia: „Încercăm să câştigăm fiecare meci în parte”

„Lucrăm să avem mai multe ocazii, dar sunt momente în fotbal în care nu reuşeşti să dai goluri. În plus, jucăm împotriva unor echipe care se organizează foarte bine. CFR se apără foarte bine, la Viitorul nu am jucat bine, dar puteam câştiga din acel penalty. Ne dorim să rămânem acolo, aproape de cele două echipe din frunte, până la sfârşit, nu să rămânem în urmă, dar dacă pierdem acum va fi foarte greu să mai luptăm pentru primele două poziţii. Totuşi, dacă vom pierde, nu înseamnă că ne vom concentra mai mult pe Cupă sau pe alt obiectiv, fiindcă nu asta este mentalitatea pe care echipa mea trebuie să o aibă, noi vrem să ne concentrăm pe fiecare meci în parte şi să încercăm să-l câştigăm, fiindcă altfel există riscul să pierdem ambele competiţii”, a încheiat Mangia.

Închide ×