Carousel hot news

Mangia îşi laudă echipa. Explicaţie fabuloasă pentru penalty-ul ratat

Oltenii au învins cu 1-0 pe Juventus, printr-un gol marcat de Gustavo, care a ratat şi un penalty în stilul lui Beckham.  Antrenorul italian Devis Mangia s-a declarat mulţumit de jocul echipei,...
Autor: Alex Bradescu | 09.08.2017 | 21:39
Mangia îşi laudă echipa. Explicaţie fabuloasă pentru penalty-ul ratat

Oltenii au învins cu 1-0 pe Juventus, printr-un gol marcat de Gustavo, care a ratat şi un penalty în stilul lui Beckham.  Antrenorul italian Devis Mangia s-a declarat mulţumit de jocul echipei, însă doar până la lovitura de la 11 metri irosită. Mangia a pus căderea echipei sale din finalul partidei pe seama oboselii acumulate în meciurile cu Milan din Europa League.

“E foarte important că am câştigat meciul, am fost puţin nervoşi după penalty-ul ratat, dar e bine că s-a terminat cu bine. Azi am controlat meciul până la penalty. Acum trebuie să ne recuperăm, am avut meciuri grele în Europa League. jucătorii sunt obosiţi, dar şi-au făcut treaba foarte bine. Sunt mulţumit de toţi, de la portar până la atacant”, a spus Devis Mangia.

Mangia Juventus – Craiova 0-1. “Ne place să lucrăm cu Mister!”

Omul numărul unu al celor de la Craiova, brazilianul Gustavo Vagenin, a explicat şi penalty-ul ratat, spunând că terenul moale a fost de vină pentru execuţia care a trimis mingea în tavanul peluzei. Atacantul oltenilor afirmă că victoria este deosebit de importantă pentru că echipa venea după trei egaluri consecutive.

“Sunt foarte fericit pentru gol, dar şi pentru victoria noastră. Eu zic că suntem pregătiţi. terenul era moale, am vrut să pun piciorul mai tare şi am greşit. Dar am câştigat şi asta e cel mai important. Ne-a lipsit Băluţă, e un jucător foarte bun, sper să-şi revină cât mai repede. Veneam după trei egaluri şi trebuia să câştigăm. Cu Mister Mangia îmi place să lucrez, suntem foarte bine organizaţi. Totul e structurat perfect”, a spus Gustavo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!