Reacţia lui Mangia după scandalul cu Băluţă: “Dacă cineva vrea să creeze probleme la echipă, îşi pierde timpul”

Filon Stan   
in Fotbal intern
13/04/2018, 14:47
Reacţia lui Mangia după scandalul cu Băluţă: “Dacă cineva vrea să creeze probleme la echipă, îşi pierde timpul”

Tehnicianul celor de la Universitatea Craiova spune că situaţia s-a detensionat la echipă, dar deciziile luate de Devis Mangia nu arată deloc lucrul acesta. Alexandru Băluţă, vedeta oltenilor, a fost scos din lot pentru meciul cu CSM Iaşi, după ce l-a criticat public pe antrenorul Devis Mangia pentru decizia de a nu-l titulariza în meciul cu FCSB. Fotbalistul a afirmat azi, într-o conferinţă de presă, că regretă cele întâmplate.

Tehnicianul italian al Craiovei nu a dorit să ofere detalii despre discuţia pe care a avut-o cu Băluţă, însă a dat de înţeles că situaţia s-a detensionat în urma întâlnirii cu jucătorul. “Orice jucător poate greşi. Putem pierde meciuri, dar important este ca jucătorii să fie serioşi. Băluţă nu este inclus în lot pentru partida cu Iaşi. Ce va fi săptămâna viitoare, rămâne de văzut.

Mangia l-a scos din lot pe Băluţă, dar spune că nu sunt probleme la echipă

Nu sunt probleme la echipă. Dacă există cineva care vrea să creeze probleme la echipă, îşi pierde timpul. Nu pot spune ce am discutat cu Băluţă. Nu am probleme cu el. Eu trag linie, iar a doua zi totul e în regulă. Dacă se întâmplă ceva, trag linie, rezolv problema şi mergem mai departe”, a declarat Devis Mangia, într-o conferinţă de presă. Meciul dintre CS U Craiova şi CSM Iaşi este programat sâmbătă, de la ora 20:45.

Închide ×