Mangia nu l-a lăsat pe Băluţă la FCSB: “M-a ascultat”

Georgeta Ganjulete    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
01/02/2018, 20:53
Mangia nu l-a lăsat pe Băluţă la FCSB: “M-a ascultat”

Antrenorul italian a spus că i-a explicat “decarului” său că trebuie să aştepte un transfer în afară, având în vedere că era dorit de rivala FCSB. Devis Mangia spune însă că Alexandru Băluţă merită să plece la finalul acestei stagiuni:

„Am vorbit cu Băluţă şi i-am spus că pentru el e mai bine să prindă un transfer afară şi văd că m-a ascultat. Sper ca la vară să prindă un transfer afară, fiindcă merită.

“Clubul n-a vrut să-l vândă”

S-a vorbit mult, dar nimeni nu mi-a spus despre un posibil transfer al lui Băluţă la FCSB. Cred că ar trebui să fiu printre primii oameni din club care să ştie despre aceste lucruri şi nu am simţit nici că Băluţă vrea să plece, nici clubul nu cred că a vrut să-l vândă”, a spus Mangia, citat de Prosport.

“Băluţă are 24 de ani. Dacă vine la Steaua, peste un an pleacă afară. Dacă mai stă doi ani la Craiova, nu-l mai ia nimeni. De la Steaua, dacă joacă împotriva lui Lazio, apoi în Liga Campionilor, el poate pleca pe un salariu de 2-3 milioane pe an”, Gigi Becali

2.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Băluţă

Ştirea MOMENTULUI

Presiune pe Dică. “Trebuie să știe să îi găsească postul lui Moruțan!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.