Mangia a vorbit despre oferta FCSB! Mesajul antrenorului pentru Dică

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
06/04/2018, 11:54
Mangia a vorbit despre oferta FCSB! Mesajul antrenorului pentru Dică

FANATIK.RO a anunţat că Mihai Stoica l-a propus pe Devis Mangia pentru postul de antrenor la FCSB – VEZI DETALII AICI. Antrenorul lui CSU Craiova a oferit un răspuns prompt, acesta susţinând că momentan este sub contract cu echipa de pe locul trei în Liga 1 Betano.

Când un om care lucrează în fotbal este lăudat de alţii, nu pot să spui decât mulţumesc, aşa este civilizat să faci. În ceea ce priveşte aceste zvonuri, am trei ani de contract cu Craiova, aşa că nu avem ce discuta”, a declarat Devis Mangia.

Mangia, elogii la adresa lui Dică

Antrenorul italian l-a felicitat pe Nicolae Dică pentru performanţele reuşite pe banca tehnică a celor de la FCSB. Nu este vorba de presiune, sunt simple cuvinte, să lăsăm lucrurile să se oprească aici. Am un mare respect pentru Dică, dar şi pentru FCSB. Îl felicit pentru munca pe care a făcut-o acolo, este singurul care a dus o echipă din România în grupele Europa League”, a mai afirmat Devis Mangia.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×