Mangia îl contrează pe selecţioner: “Meritau mai mulţi jucători să fie selecţionaţi!”

Filon Stan   
in Fotbal intern
14/03/2018, 18:11
Mangia îl contrează pe selecţioner: “Meritau mai mulţi jucători să fie selecţionaţi!”

Tehnicianul Universităţii Craiova a pus la punct ultimele detalii pentru confruntarea cu Viitorul Constanţa, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1! Devis Mangia a analizat echipa adversă şi se aşteaptă ca Gigă Hagi să iuţească echipa. 

„Vor juca probabil în atac cu Ianis Hagi şi cu Chiţu. Ştim că va fi un meci greu, fiindcă Viitorul va dori să câştige pentru a se apropia de poziţia a treia. Viitorul are mai multă viteză acum”, a declarat antrenorul craiovenilor. 

Antrenorul Universităţii Craiova crede că va face un meci frumos la Viitorul Constanţa

Întrebat dacă preferă să întâlnească un adversar care joacă deschis, ca Viitorul, italianul a răspuns: „Pentru un meci frumos, e nevoie ca ambele echipe să joace fotbal şi cred că acest lucru se va întâmpla vineri”.  Antrenorul Universităţii a mai spus că respectă decizia selecţionerului Cosmin Contra, dar crede că mai mulţi jucători de-ai săi ar merita să fie convocaţi la naţională. 

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×