Mangia a dat afară un jucător: “Dacă avem probleme, găsim soluţii”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri sportive
09/02/2018, 08:57
Mangia a dat afară un jucător: “Dacă avem probleme, găsim soluţii”

Primul sacrificat după egalul din Ştefan cel Mare este portarul Calancea, cel care a făcut mai multe gafe în egalul cu Dinamo. „Pentru mine, portarul are acelaşi statut ca şi ceilalţi jucători, oricare dintre cei patru goalkeeperi, Calancea, Mitrovic, Popescu şi Dică, trebuie să fie pregătit să intre oricând, să fie gata în orice moment”, a declarat Mangia.

Tehnicianul Craiovei susţine că nu îl interesează duelul direct dintre cele două echipe aflate înaintea Craiovei în clasament, CFR Cluj şi Steaua: „Nu e problema mea, eu mă gândesc doar la meciul cu Sepsi”.

Mangia nu îl mai vrea pe Spahija

Mangia a renunţat de tot la croatul Spahija, care a fost trimis la echipa a doua până îşi va găsi o nouă echipă:  „Nu cred că avem probleme cu fundaşii, ca să apelez la Spahija, mai ales că la acest meci va reveni şi Kelic. Iar dacă vom avea probleme, voi găsi alte soluţii decât Spahija”, a spus Mangia, care nu-l va avea la dispoziţie cu Sepsi pe Nicuşor Bancu, suspendat.

Italianul pune pe seama terenului din „Groapă” prestaţia slabă a echipei sale de pe finalul meciului: „Am consumat foarte multă energie în prima parte a meciului, când am fost superiori lui Dinamo, după părerea mea, dar am greşit că nu am închis jocul la 2-1. Terenul a fost foarte dificil, mult mai greu decât terenurile pe care ne-am pregătit în Antalya”, a spus Mangia la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Sepsi OSK, de duminică, de la ora 20:45.

Închide ×