Mangia, supărat că a ratat victoria: “Asta e cea mai mare eroare”

Marian Popovici   
in Stiri sportive
04/02/2018, 23:08
Mangia, supărat că a ratat victoria: “Asta e cea mai mare eroare”

Antrenorul oltenilor a declarat că nu se gândeşte la câştigarea campionatului. Italianul a declarat că echipa sa trebuie să ia lucrurile pas cu pas şi favorite la titlu sunt Steaua şi CFR Cluj.  

“Au fost probabil 1-2 greşeli, în rest a fost un meci foarte bun. Cea mai mare eroare e că nu am închis meciul când am avut ocazia. Suntem pregătiţi pentru astfel de meciuri.

“Nu a fost un meci simplu de condus” 

Au jucat multe mingi lungi, ştiu că sunt mai buni ca noi în duelurile aeriene cu Nemec în faţă. Dar sunt fericit, am făcut un meci foarte bun. 

Cred că cel mai bine e ca în playoff trebuie să fie cele mai bune echipe. Eu nu vorbesc despre arbitraj.  Nu a fost un joc simplu de condus, dar nu este treaba mea să vorbesc despre arbitraj. Echipele de pe primele 2 locuri sunt favorite la titlu. Mă gândesc doar la meciul cu Sepsi”, a spus Mangia. 

 

 

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.