Vrea schimbarea regulamentului! Declaraţii înainte de meciul cu CFR

VIDEO. CRAIOVA - CFR CLUJ
Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
30/03/2018, 14:12
Vrea schimbarea regulamentului! Declaraţii înainte de meciul cu CFR

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Tehnicianul italian a declarat că a cerut conducerii clubului din Bănie să propună schimbarea regulamentului, pentru ca echipele din Liga 1 Betano să aibă mai mulţi jucători pe banca de rezerve la meciuri.

”Nu ştiu dacă alţi antrenori sunt de acord cu mine, am cerut clubului dacă e posibil ca pentru sezonul viitor să se schimbe regula şi să avem, ca în alte ţări, 20 sau 22 de jucători pe listă pentru un meci. Pentru că nu e simplu ca un antrenor să ia decizii, deoarece nu poate acoperi toate poziţiile cu jucătorii de pe banca de rezerve”, a spus Mangia.

Mangia nu crede că absenţa lui Dan Petrescu este importantă

Italianul a făcut această precizare vorbind despre posibilitatea de a juca a fundaşului Florin Gardoş, transferat în această iarnă. Mangia a spus că e difcil să facă schimbări într-o defensivă care nu a primit gol în acest an. Gardoş merită să fie măcar pe lista oficială a jucătorilor, însă este destu de greu să prindă lotul de 18, a adăugat tehnicianul.

Devis Mangia crede că absenţa lui Dan Petrescu, suspendat, de pe banca tehnică a formaţiei CFR Cluj la meciul cu CSU Craiova nu este atât de importantă: ”Antrenorul e cu adevărat important în timpul săptămânii, la meci sunt importanţi jucătorii de pe teren”.

Închide ×