Fotbal international

Manolo Gabbiadini, al doilea fotbalist din Serie A depistat cu coronavirus. Prima reacție a jucătorului

12.03.2020 | 17:27
Manolo Gabbiadini al doilea fotbalist din Serie A depistat cu coronavirus Prima reactie a jucatorului
ADVERTISEMENT

Sampdoria a anunțat, prin intermediul unui comunicat emis pe site-ul oficial, că Manolo Gabbiadini a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Atacantul este al doilea fotbalist din Serie A confirmat cu Covid-19, după Daniele Rugani de la Juventus.


UPDATE, ora 18:10/ La scurt timp de la anunțul Sampdoriei, Manolo Gabbiadini a oferit prima reacție: „Am fost depistat și eu cu coronavirus. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru mesajele pe care mi le-ați trimis, am primit foarte multe mesaje. Vreau să vă transmit că sunt bine, nu trebuie să vă îngrijorați. Voi respecta toate sfaturile medicilor, voi rămâne în casă și toate se vor rezolva”.

ADVERTISEMENT

Manolo Gabbiadini, depistat cu coronavirus

Toate activitățile sportive din Italia au fost suspendate până pe 3 aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus, iar recent au început să apară primele cazuri de fotbaliști depistați pozitiv cu Covid-19.

Daniele Rugani, fundaș central de 25 de ani de la Juventus, a intrat în autoizolare, timp de 14 zile, după ce fost confirmat cu coronavirus, aceeași situație în care se află și Manolo Gabbiadini, atacant legitimat la Sampdoria.

ADVERTISEMENT

Clubul din Serie A a anunțat, printr-un comunicat emis pe site-ul oficial, că Gabbiadini a prezentat simptome de coronavis, iar în următoarea perioadă va intra în carantină.

UC Sampdoria anunță că jucătorul Manolo Gabbiadini a fost depistat cu coronavirus Covid-19.

Sportivul a avut febră în ultimele zile, dar în aceste momente se simte bine. Clubul nostru a demarat toate procedurile de izolare stabilite de lege”, se arată în comunicatul emis de Sampdoria.

ADVERTISEMENT

Sampdoria, amenințată de retrogradare

Înaintea deciziei luate în Italia, de a suspenda toate evenimentele sportive până pe 3 aprilie, Samdoria ocupa locul 16 în Serie A, cu 26 de puncte, doar unul mai mult decât Lecce, echipa de pe poziția a 18-a, prima retrogradabilă.

În cele 21 de meciuri de Serie A în care a evoluat în această stagiune, Manolo Gabbiadini, fotbalistul depistat cu coronavirus, a reușit să marcheze de șase ori, fiind al doilea golgheter al Sampdoriei, după Fabio Quagliarella, cu nouă goluri.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani are Manolo Gabbiadini