Fotbal international

Manuel Akanji, fundașul lui Dortmund a găsit secretul pentru meciul cu Tottenham. Frizură a la Versace

05.03.2019 | 18:42
Manuel Akanji a găsit talismanul norocos pentru a elimina pe Tottenham

Manuel Akanji, jucătorul elvețian de la Borussia Dortmund s-a pregătit într-un mod cu totul aparte pentru meciul retur cu Tottenham, din optimile Champions League. Echipa sa a fost învinsă la Londra, de un Tottenham în seară de grație, cu scorul de 3-0 și are nevoie de un miracol pentru a reuși să întoarcă soarta partidei acasă, pe stadionul Signal Iduna Park.

Manuel Akanji, frizura talisman pentru victoria Borussiei Dortmund cu Tottenham

Misiunea e cu atât mai dificilă, aproape de imposibil, cu cât Borussia nu se află în cea mai bună formă în 2019, reușind contraperformanța de a fi egalată la puncte de Bayern Munchen în fruntea clasamentului, după ce a avut nouă lungimi avans față de bavarezi! Iar faptul că în ultima etapă galben-negrii au pierdut la Augsburg, una dintre formațiile subțiri din Bundesliga, întărește și mai mult ideea că Tottenham are 99,9 la sută șanse de a merge în sferturi.

Cu toate acestea, Manuel Akanji, unul dintre jucătorii de bază ai Borussiei, care joacă fundaș central, nu și-a pierdut speranța că echipa sa va întoarce rezultatul din tur și s-a gândit că o formă bună de a arăta cât de implicat este în acest meci ar fi să îl cheme la Dortmund pe celebrul frizer al fotbaliștilor, Sheldon Edwards, cunoscut sub numele de HD Cutz.

Manuel Akanji a chemat la Dortmund pe hair-stilistul vedetelor, pentru o frizură a la Versace
Manuel Akanji a chemat la Dortmund pe hair-stilistul vedetelor, pentru o frizură a la Versace

Hair-stilistul care l-a făcut este și frizerul lui Usain Bolt

Akanji i-a cerut hair-stilist-ului din Jamaica, la care merg multe nume mari din Premier League dar și compatriotul său Usain Bolt, să îi facă o frizură inspirată clar după coafurile stilistului italin Gianni Versace, care a murit nu de mult. La HD Cutz merg și Gabriel Jesus sau Raheem Sterling și jamaicanul are o clientelă bogată inclusiv din lumea showbizz-ului.

Frizura lui Akanji este cu adevărat una aparte, iar jucătorul de 23 de ani a declarat că îi va purta noroc și Borussia va reuși să elimine pe Tottenham. Nu a precizat care ar fi totuși argumentele pentru această senzațională calificare, doar că a decis să apeleze la HD Cuz tocmai din motiv că și-a dorit ceva ieșit din comun, care să fie ca un talisman norocos la returul cu Spurs.