Sport

Manuel Neuer, contract prelungit cu Bayern Munchen. Prezentare de gală pentru căpitanul bavarezilor. Video

Manuel Neuer este una dintre legendele clubului Bayern Munchen, iar conducătorii clubului bavarez i-au oferit prelungirea contractului pentru încă un sezon.
23.05.2022 | 20:42
Manuel Neuer contract prelungit cu Bayern Munchen Prezentare de gala pentru capitanul bavarezilor Video
Manuel Neuer este una dintre legendele clubului Bayern Munchen, iar conducătorii clubului bavarez i-au oferit prelungirea contractului pentru încă un sezon. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că a ajuns la 36 de ani, portarul este titular de drept în echipa lui Julian Nagelsmann și unul dintre cei mai respectați fotbaliști din lot.

Bayern Munchen i-a prelungit contractul lui Manuel Neuer

Contractul lui Manuel Neuer cu Bayern Munchen expira în vara anului 2023, dar șefii campioanei din Bundesliga sunt extrem de mulțumiți de prestațiile portarului și i-au pus pe masă o prelungire a înțelegerii pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Legendarul goalkeeper a acceptat noii termeni, iar Bayern Munchen a oficializat prelungirea contractului cu un video fabulos în care Neuer apare alături de o capră și se folosește un joc de cuvinte: ”GOATkeeper” (n.r. – cel mai bun portar din lume).

Mulțumit de faptul că va continua la campioana Germaniei încă un an, Manuel Neuer a anunțat că Bayern Munchen va avea din nou o formație de top și se va lupta pentru toate trofeele puse în joc.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte fericit că drumul meu la Bayern va continua. Vom avea din nou o echipă foarte bună, cu care ne putem lupta pentru orice trofeu. În calitate de portar şi căpitan, vreau să fiu un sprijin şi un factor decisiv pentru marile noastre obiective”, a declarat portarul german.

Neuer, amenințat cu moartea la începutul anului

Directorul general al lui Bayern Munchen, Oliver Kahn, consideră că Manuel Neuer este unul dintre cei mai importanți jucători din întreaga istorie a grupării bavareze și acesta va continua să bată recorduri în tricoul campioanei din Bundesliga.

ADVERTISEMENT

”Manuel Neuer este cel mai bun portar din lume şi stabileşte recorduri internaţionale de mult timp. Suntem foarte încântaţi că i-am prelungit contractul. Manuel este una dintre figurile cheie din istoria FC Bayern”, a spus Kahn.

În urma cu trei luni, Manuel Neuer a fost, alături de alți doi jucători de la Bayern Munchen, ținta unor amenințări cu moartea care au fost făcute printr-o scrisoare trimisă pe adresa clubului St, Pauli, din a doua divizie germană.

ADVERTISEMENT

Vestea prelungirii contractului cu Manuel Neuer vine într-un moment în care Bayern Munchen este aproape să-l piardă pe Robert Lewandowski. Polonezul care mai are un an de contract le-a transmis oficialilor clubului că vrea să plece în această vară, iar principala favorită să-i obțină semnătura este FC Barcelona.

ADVERTISEMENT