Manuel Neuer, făcut praf în presa germană la meciul 100 în Champions League! ”Oh, nu, a comis-o din nou”

Traian Terzian   
in Champions League
14/03/2019, 00:58
Manuel Neuer, făcut praf în presa germană la meciul 100 în Champions League! ”Oh, nu, a comis-o din nou”
Manuel Neuer a fost făcut praf în presa germană la meciul 100 jucat în Champions League

Portarul Manuel Neuer a fost făcut praf în presa germană la meciul 100 jucat în Champions League, după ce a gafat la primul gol al meciului Bayern Munchen – FC Liverpool, din manșa secundă a sferturilor de finală. Internaționalul german a compromis practic șansele formației bavareze de a accede între cele mai bune opt echipe.

Manuel Neuer, făcut praf în presa germană la meciul 100 în Champions League

Gafa uriașă comisă de Manuel Neuer la mijlocul primei reprize a întâlnirii din optimile Champions League, în urma căruia Sadio Mane a deschis scorul, a fost taxată imediat de presa germană. Sub titlul ”Neuer gafează, Bayern e afară”, publicația Bild îl ”tăvălește” pe portarul de 32 de ani. ”Ironic, la meciul 100 în Champions League, Neuer face o greșeală incredibilă. Este pentru prima dată în ultimii opt ani când Bayern nu ajunge în sferturi. Mai rău, este pentru prima dată în ultimii 13 ani când niciun club german nu se califică în sferturile de finală”, au mai scris jurnaliștii germani.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Bayern a fost învinsă de Liverpool cu scorul de 3-1 pe Allianz Arena, după 0-0 pe Anfield Road, și a fost eliminată în optimile de finală ale Champions League.

Închide ×