Fotbal international

Manuel Neuer, gol de amatori în Bayern – PSG! Mbappe l-a „trezit” în minutul 3

07.04.2021 | 22:19
Manuel Neuer gol de amatori in Bayern  PSG Mbappe la trezit in minutul 3
ADVERTISEMENT

Manuel Neuer a gafat în debutul meciului dintre Bayern Munchen și PSG, iar Kylian Mbappe nu a ezitat și a deschis scorul în minutul 3.

Tânărul atacant al campioanei Franței a șutat spre poartă, iar Manuel Neuer a încercat să respingă mingea, însă balonul s-a izbit de el după care a intrat în poartă.

ADVERTISEMENT

Gafa lui Manuel Neuer vine la scurt timp după ce Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi de la naționala României, povestea cât de impenetrabil este portarul naționalei Germaniei.

Gol de amatori luat de Manuel Neuer în Bayern Munchen – PSG

Manuel Neuer a gafat ca la amatori în debutul duelului dintre Bayern Munchen și PSG, iar reeditarea finalei Champions League de anul trecut începe, practic, de la scorul de 1-0 pentru parizieni.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, antrenorul secund al naționalei României tocmai îl lăudase pe Manuel Neuer înaintea startului partidei și spunea cât de bun a fost în confruntarea dintre România și Germania.

„Am înnebunit pe bancă când îl vedeam pe Neuer, incredibil ce portar. Vedeam cum acoperă tot terenul și nu îți lasă multe spații de trecere a mingii. Nu degeaba e titular la națională și la Bayern Munchen”, a spus Nicolae Dică la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Mbappe își continuă show-ul în Champions League

În urma reușitelor din meciul cu Bayern Munchen, Kylian Mbappe a înscris mai multe goluri în Champions League decât Antoine Griezmann, Robin Van Persie sau Mario Gomez, cu 27 de goluri.

Totodată, Mbappe s-a descurcat de minune în ultimele patru meciuri ale lui PSG din Champions League, reușind să marcheze de fiecare dată cel puțin un gol.

ADVERTISEMENT

Ultimele 4 meciuri ale lui Mbappe în Champions League:

  • PSG – Istanbul Bașakșehir – 2 goluri
  • Barcelona – PSG 1-4 – 3 goluri
  • PSG – Barcelona 1-1 – 1 gol
  • Bayern Munchen – PSG – 2 goluri

Mai mult decât atât, golul din debut al lui Mbappe, înscris după 149 de secunde, este cel mai rapid gol pe care Bayern Munchen îl primește în Liga Campionilor, într-o fază superioară a competiției, din martie 2010, atunci când Wayne Rooney înscria în poarta „bavarezilor” după doar 63 de secunde, într-un duel Manchester United-Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT