Fotbal international

Manuel Neuer, încă o lovitură după eliminarea Germaniei de la Campionatul Mondial. S-a accidentat la schi și ratează tot restul de sezon la Bayern Munchen!

Portarul Manuel Neuer a suferit o accidentare teribilă în timp ce se relaxa la schi, după ce a fost eliminat cu naționala Germaniei de la Campionatul Mondial.
10.12.2022 | 18:16
Manuel Neuer inca o lovitura dupa eliminarea Germaniei de la Campionatul Mondial Sa accidentat la schi si rateaza tot restul de sezon la Bayern Munchen
Portarul Manuel Neuer a suferit o accidentare teribilă în timp ce se relaxa la schi, după ce a fost eliminat cu naționala Germaniei de la Campionatul Mondial. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Nemții nu au reușit să treacă de faza grupelor la turneul final din Qatar și se află la a doua contraperformanță consecutivă de acest fel.

Accidentare horror suferită de Manuel Neuer la schi

La scurt timp după ce Germania a fost eliminată de la Campionatul Mondial, căpitanul Manuel Neuer a plecat în vacanță pentru a se relaxa, însă a suferit o nouă lovitură. El s-a accidentat la schi și va rata tot restul sezonului.

ADVERTISEMENT

”Vă salut! Ce să spun… sfârşitul anului ar fi putut cu siguranţă să fie mai bun”, și-a început Neuer mesajul postat sâmbătă dimineaţă pe contul de Instagram, în care apare pe un pat de spital cu piciorul în ghips.

”Operaţia de ieri (n.r. – vineri) a decurs bine. Mulțumesc mult medicilor! Cu toate acestea, mă doare să ştiu că sezonul actual s-a încheiat pentru mine. Aveţi grijă de voi”, a mai scris portarul lui Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

Manuel Neuer accidentare schi

Manuel Neuer primise o vacanță din partea clubului până pe 6 ianuarie 2023, atunci când ar fi trebuit să plece alături de restul lotului formației bavareze într-un cantonament la Doha, înaintea reluării campionatului.

Bierhoff, singura victimă din delegația Germaniei

Presa germană a reacționat vehement după eliminarea naționalei din faza grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar și a catalogat prestația jucătorilor ca fiind una rușinoasă, dar a amintit și victoria ”dubioasă” a Japoniei în fața Spaniei, care a pus umărul la eșecul total al nemților.

ADVERTISEMENT

Eliminarea rușinoasă a Germaniei de la Campionatul Mondial nu i-a fost fatală lu Hansi Flick. Federația Germană de Fotbal a anunțat că selecționerul va rămâne pe banca nemților pentru a se revanșa la Campionatul European din 2024, care se va desfășura în Germania.

Nu același lucru se poate spune despre Oliver Bierhoff, care a fost demis după acest dezastru din funcția de director tehnic al naționalelor. Fostul mare internațional în vârstă de 54 de ani a fost găsit țap ispășitor, în ciuda faptului că Federația Germană de Fotbal a precizat că despărțirea a venit de comun acord și a lăudat munca depusă de Bierhoff.

ADVERTISEMENT

Jucătorii nemți au fost vizibil afectați după eliminarea de la Campionatul Mondial din Qatar. Thomas Muller a lăsat de înțeles la finalul partidei cu Costa Rica că se retrage din naționala lui Hansi Flick, în timp ce Joshua Kimmich a spus că eliminarea de la turneul final reprezintă cea mai grea perioadă din cariera sa.

ADVERTISEMENT