Fotbal international

Manuel Neuer vrea să se retragă din naționala Germaniei. Portarul se află în confilct cu Marc-Andre ter Stegen

19.09.2019 | 11:37
Manuel Neuer vrea sa se retraga din nationala Germaniei Portarul se afla in confilct cu MarcAndre ter Stegen

Manuel Neuer se gândește să se retragă din naționala Germaniei după Euro 2020, conform jurnaliștilor de la bild.de. Portarul lui Bayern Munchen se află în conflict cu Marc-Andre ter Stegen, rivalul său din poarta nemților. Neuer a fost deranjat de mai multe declarații ale goalkeeperului de la FC Barcelona și ia în calcul retragerea din națională.

Neuer vrea să se retragă din naționala Germaniei, după un conflict cu ter Stegen

Manuel Neuer a avut un schimb de replici cu Marc-Andre ter Stegen, în urma căruia poartarul Barcelonei a reproșat faptul că este mereu a doyua opțiune în buturile naționalei, deși se pregătește din greu și are evoluții bune: „Nu cred că Manuel poate să zică ceva despre sentimentele mele şi să le comenteze. Nu poţi să excluzi o rivalitate şi apoi să te aştepţi ca cei care nu joacă să fie fericiţi cu situaţia. Dacă vă gândiţi la ultimii ani, veţi vedea că mereu m-am comportat exemplar, prin urmare aceste declaraţii nu îşi au locul”.

„Normal că mă înnebunește acest gând. Dai ce-i mai bun din tine și totuși nu ești acolo unde îți dorești. Cu toate astea, cred că timpul a găsit un răspuns pentru mine. Marele meu obiectiv este să fiu primul portar al țării. Nu este ușor, dar răbdarea face parte din munca unui fotbalist. Sunt etape în care trebuie să aștepți. Voi munci și știu că va veni și rândul meu”, a mai spus portarul catalanilor.

  • 33 de ani a împlinit Manuel Neuer pe 27 martie
Manuel Neuer a avut un război al declarațiilor cu Marc-Andre ter Stegen. Sursă foto: hepta.ro
Manuel Neuer a avut un război al declarațiilor cu Marc-Andre ter Stegen. Sursă foto: hepta.ro

Manuel Neuer i-a răspuns tăios rivalului său

Manuel Neuer i-a oferit o replică tăioasă lui ter Stegen„Nu cred că e un lucru bun pentru grup, mai ales când vine vorba de poziţia noastră. Pe lângă asta, nu e prima dată când zice aşa ceva. Sunt mulţi portari foarte buni. Discuţia aceasta este o lipsă de respect pentru Bernd Leno şi Kevin Trapp. Înţeleg că oricine nu joacă este nemulţumit, dar important este succesul echipei şi trebuie să ne sprijinim unii pe alţii”.

La Bayern Munchen, Neuer a câștigat toate trofeele interne, dar și trofeul Champions League și Supercupa Europei, in timp ce la naționala Germaniei a câștigat Cupa Mondială din 2014.

  • 18.000.000 de euro este cota de piață a lui Manuel Neuer, conformtransfermarkt.com