Life

Manuela Oprișiu a dezvăluit sexul bebelușului. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este însărcinată în 28 de săptămâni

Cu puțin timp înainte să nască, Manuela Oprișiu a dezvăluit sexul bebeluțului pe care-l poartă în pântec. Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” este însărcinată în 28 de săptămâni.
06.01.2022 | 11:02
Manuela Oprisiu a dezvaluit sexul bebelusului Fosta concurenta de la Puterea Dragostei este insarcinata in 28 de saptamani
Manuela Oprișiu a făcut public sexul bebelușului. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În vara anului trecut, FANATIK afla, în exclusivitate, că cea mai controversată fostă concurentă de la „Puterea Dragostei” era însărcinată. Veste pe care, la acel moment, Manuela Oprisiu nici nu a infirmat-o, nici nu a confirmat-o.

Manuela Oprișiu va avea o fetiță

Însă acum, când mai are foarte puțin până când își va strânge în brațe primul copil, ”Miss Alba” a vorbit deschis despre minunea pe care o trăiește.

ADVERTISEMENT

După ce la sfârșitul anului a făcut public faptul că urmează să devină pentru prima dată mamă, de această dată, Manuela a împărțit cu cei care fac parte din comunitatea sa online o altă mare veste.

Bruneta a dezvăluit sexul bebelușului, declarându-se cea mai fericită și împlinită femeie, pregătită să își strângă copilul mult așteptat și dorit în brațe. Tânăra îi promite încă de pe acum fătului nenăscut că se va bucura pentru totdeauna de iubirea sa necondiționată.

ADVERTISEMENT

”Tot ce mi-am dorit vreodată”

”Prințesa mea. 28 de săptămâni. Două inimi. Tot ce mi-am dorit vreodată… a opta minune a lumii! A trecut ceva timp de când mă rog sa vii, iar Dumnezeu a decis că acum este momentul nostru, este momentul în care înțeleg că o fărâmă de om îmi va aduce mai mult decât tot ce mi-au adus ceilalți laolaltă până acum.

Trebuia să trec prin multe ca să fiu cu adevărat pregătită să te am! Tu ești eu doar că varianta mea cea mai bună, tu ești cadoul meu de la Dumnezeu pentru tot binele pe care l-am făcut în viața asta și sunt atât de nerăbdătoare să te văd, să te aud, să îți simt mirosul.

O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă! Povestea noastră e atât de specială, iar eu abia aștept să ți-o spun. Te iubesc dintotdeauna și pentru totdeauna, cadoul meu cel mai prețios! Mulțumesc, Dumnezeul meu.  E tot ce mă împlinește și mă va defini întreaga viață”, a scris Manuela Oprisiu pe rețelele de socializare.

Fosta vedetă de la Kanal D nu a vorbit despre tatăl copilului

Chiar dacă despre sarcină, Manuela a vorbit deschis cu admiratorii ei, în ceea ce privește curiozitățile acestora despre tatăl copilului, bruneta nu a dorit să fie la fel de darnică în declarații, dar promite că va urma și o serie de mărturisiri pe această temă. Când? Nu se știe, cert este că FANATIK a dezvăluit faptul că bărbatul pe care-l va face Manuela tată este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, Leo de la Roșiori.

La momentul aflării exclusivităților, Manuela și manelistul, deși era însărcinată în patru luni, se despărțiseră, ba chiar, bruneta se mutase din casa în care locuia cu el, la părinți.

Dacă s-a împăcat cu Leo de la Roșiori sau nu, ce nume va purta fetița care urmează să vină pe lume, dar și alte detalii legate de viața sa personală, Manuela spune că despre toate va vorbi până va naște sau după ce își va strâge copilul în brațe.

”Voi vorbi pe parcursul sarcinii sau când se va naște bebe”

”Am început să vă citesc mesajele și am văzut că aveți foarte multe curiozități, este normal, doar că sunt unele lucruri pe care o să le spun la momentul potrivit, așa cum am așteptat atâtea luni să vă dau această veste, pentru că îmi doream foarte mult să fie o zi foarte specială, atunci când eu dau acest anunț și așa a și fost.

Despre restul detaliilor pe care voi vreți să le știți despre sarcină, eu, bebe, tati, bunici, botez, nași, numele bebelușului. Despre acestea voi vorbi pe parcursul sarcinii sau când se va naște bebe. Aveți răbdare și vă rog să respectați acest subiect, pentru că pentru mine este cel mai important subiect care putea să existe în lumea asta. Fiecare mămică își organizează cum vrea să se întâmple aceste lucruri, ei bine, la fel și eu”, a mai mărturisit fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT