Manuela Ţimbolschi Preoteasa are mare nevoie de sânge! Apel umanitar pentru salvarea jurnalistei

Alexandru Năstase   
în HotNews
09/09/2019, 16:12
Manuela Ţimbolschi Preoteasa are mare nevoie de sânge! Apel umanitar pentru salvarea jurnalistei GALERIE FOTO
Manuela Ţimbolschi Preoteasa este internată la spitalul Fundeni. Sursa foto - facebook

Manuela Ţimbolschi Preoteasa are mare nevoie de sânge! Jurnalistă și lector universitar doctor, Preoteasa are nevoie de sprijin. Colegii săi din Universitatea Bucureşti au inițiat acest demers și au lansat un apel la ajutor. Tânăra este internată la Spitalul Clinic Fundeni şi are nevoie urgentă de sânge. Cine doreşte să doneze sânge pentru Manuela, poate merge la unul dintre centrele de recoltare din Capitală sau din ţară.

Manuela Ţimbolschi Preoteasa are mare nevoie de sânge!

„Oricine poate dona sânge, nu contează grupa sanguină şi nici unde se face donaţia. Trebuie să precizaţi numele şi spitalul: Ţimbolschi Preoteasa Manuela, Spitalul Clinic Fundeni, Secţia de Transplant Medular. Conditii de admisibilitate la donarea de sange: http://www.ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html”, se arată pe pagina de Facebook hotnews.ro.

Vă reamintim care sunt și centrele din Bucureşti unde se poate dona: Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti Str. C.Caracaş nr.2-8, sector 1 Tel.: 031.405.36.60, 031.405.36.61, 031.405.36.62 http://bit.ly/centrulcaracas. Un alt punct de recoltare a sângelui este cel din Spitalul de Urgenţă Floreasca Tel.: 021.317.01.21 (centrală) http://bit.ly/recoltarefloreasca. Punct de recoltare a sângelui avem și în Institutul Clinic Fundeni Tel.: 021.318.04.00 (centrală) http://bit.ly/recoltarefundeni

Manuela Ţimbolschi Preoteasa are mare nevoie de sânge! Apel umanitar pentru salvarea jurnalistei
Colegii tinerei au lansat un apel umanitar. Sursa foto – facebook

Apel umanitar pentru salvarea jurnalistei

Punct de recoltare a sângelui din cadrul Spitalului Militar (program 8-12) Tel.: 021.319.30.51 (centrală) http://bit.ly/recoltarespitalulmilitar. Punct de recoltare a sângelui din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă (program 8-12:30) Tel.: 021.318.05.19, interior 451 http://bit.ly/recoltarespitaluluniversitar. Astfel, în acest moment, mai mulţi jurnalişti şi profesori fac apel la cei care pot dona pentru Manuela Preoteasa.

Toți încearcă să-și ajute o colegă aflată într-o cumpănă a vieții.

 

 

 

 

Închide ×