Fotbal intern

Mara acuză o conspirație împotriva echipelor românești: „Probabil că Sevilla trebuia să se califice. Suntem prea mici”

28.02.2020 | 00:46
Mara acuza o conspiratie impotriva echipelor romanesti Probabil ca Sevilla trebuia sa se califice Suntem prea mici
ADVERTISEMENT

Bogdan Mara îi reproșează arbitrului Treimanis că nu s-a dus să urmărească faza henț-ului comis de Traore în monitorul special creat pentru astfel de faze. Oficialul CFR-ului este convins că s-au făcut jocurile pentru ca Sevilla să se califice în detrimentul unei echipe din România.

Mara îl arată cu degetul pe arbitrul partidei

Conducătorul celor de la CFR a mărturisit că ar fi preferat ca echipa sa să piardă cu 0-3, decât cu gol anulat cu VAR în minutul 87.

ADVERTISEMENT

„Suntem dezamăgiți de faza golului, nu mi s-a părut henț. Mă așteptam ca arbitrul să meargă de 5 ori să verifice, cum să nu verifici un gol în minutul 87? La partida tur s-a dus să verifice.

A fost mult mai clar, așa mi se părea normal. Când vine vorba de un gol de calificare, te uiți de 2-3 ori. Dacă era gol de 3-0 nu mai conta. Mie mi s-a spus că nu se acordă henț în acest caz.

ADVERTISEMENT

Vreau să felicit pe toți pentru ce au realizat, felicit toată echipa. Ar fi fost o calificare istorică, am făcut un meci tactic bun. Putea fi o calificare istorică și meritată.

Probabil că se dorește ca o echipă importantă ca Sevilla să se califice, nu CFR Cluj din România. Am reprezentat fotbalul românesc, suntem prea mici. Vrem să ridicăm capul sus, dar nu suntem lăsați”, a declarat Mara la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Regulamentul care le dă bătăi de cap tuturor

Regulamentul s-a schimbat în această vară, iar henț se consideră mai nou în spiritul noilor recomandări care prevăd că „orice gol înscris cu ajutorul mâinii, sau orice fază care duce la gol cu ajutorul mâinii va fi anulat, chiar dacă este accidental”. Cel mai important, intenția jucătorului nu mai contează în judecarea fazei de henț.

Mai mult, fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a intrat în direct la Digi Sport și a spus că a fost henț indubitabil la Traore.

ADVERTISEMENT
Tags: