Life

Mara Bănică a dezvăluit care este sexul bebelușului. Jurnalista este în culmea fericirii

Mara Bănică a vorbit deschis despre cea de-a doua sarcină. Cunoscuta jurnalistă a scos la iveală care este sexul bebelușului care crește în pântecele sale.
31.08.2021 | 15:05
Mara Banica a dezvaluit care este sexul bebelusului Jurnalista este in culmea fericirii
Mara Bănică a dezvăluit care este sexul bebelușului. Jurnalista este în culmea fericirii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit că întotdeauna s-a văzut mamă de băiat, asta și pentru că are un fiu dintr-o relație anterioară pe nume Dima, însă soarta i-a rezervat cu totul altceva de această dată.

Mara Bănică va deveni mamă pentru a doua oară în mai puțin de patru luni, când va aduce pe lume o fetiță, despre care spune că a fost extrem de dorită în familia sa.

ADVERTISEMENT

Mara Bănică, despre sexul copilului. Ce așteaptă vedeta

Jurnalista a menționat faptul că a vrut să rămână însărcinată prima oară în urmă cu un an, în fiecare lună așteptând emoționată să afle dacă este sau nu.

Iată că în cele din urmă vedeta a avut parte de o surpriză și a aflat că va aduce pe lume un copil, fiind extrem de fericiră că de acum înainte va avea pereche.

ADVERTISEMENT

„Eu m-am văzut întotdeauna mamă de băiat. Au mai trecut vreo alte două săptămâni până când am aflat că este fetiță. Eu mă bucur mult, am pereche. 

Și Dima, fiul meu cel mare, se bucură, pentru că îi rămâne doar lui PlayStationul! În ceea ce mă privește, abia o aștept! Cred și sper că îi voi fi prietenă, nu doar mamă”, a declarat Mara Bănică pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Dima, fiul jurnalistei Mara Bănică, nerăbdător să-și cunoască sora

În altă ordine de idei, frumoasa brunetă a mai adăugat că fiul ei abia așteaptă să-și cunoască sora, mai ales că ani la rând și-a rugat mama să-i facă un frate.

Peste numai câteva luni Mara Bănică îi va oferi lui Dima cel mai frumos cadou, băiatul vorbind deja de pe acum cu surioara care crește în pântecele mamei sale.

ADVERTISEMENT

„Dima ne-a rugat mulți ani să-i facem un frățior. Când i-am spus, a fost așa de emoționat! Se bucură, vorbește cu ea în burtică, e absolut fascinat și zilnic mă întreabă câte zile mai sunt.

I-am spus că sora lui este cel mai frumos cadou pe care puteam să i-l fac vreodată pe lumea asta. N-a înțeles el exact ce am vrut să spun, dar știu sigur că peste ani își va da seama”, a completat jurnalista.

În ceea ce-l privește pe partenerul ei de viață, Mara Bănică a spus doar că este șef de multinațională, inteligent, cult și foarte educat, cu care adoră să călătorească. Bărbatul nu vrea să apară în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT