Life

Mara Bănică a publicat prima imagine cu fiica ei, Donca. Cum o alintă pe micuță

Mara Bănică a publicat prima imagine cu fiica ei, Donca. Ce nume de alint are pentru micuța ei, care a fost născută acum un an.
05.01.2023 | 13:44
Mara Banica a publicat prima imagine cu fiica ei Donca Cum o alinta pe micuta
Prima imagine cu fiica Marei Bănică Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Mara Bănică a publicat prima imagine cu fiica ei. Vedeta a vrut să împărtășească această fericire din viața ei cu fanii de pe rețelele de socializare și chiar a dezvăluit cum o alintă.

Prima imagine cu fiica Marei Bănică

Mara Bănică a publicat prima imagine alături de fiica sa, pe nume Donca. Deși are un nume atât de special, jurnalista are și un nume de alint pentru fetița ei.

ADVERTISEMENT

Rânjilă îi spune vedete fetiței sale, tocmai pentru că aceasta este mereu fericită și zâmbește cu gura până la urechi.

Deși fiica ei are deja un an, Mara Bănică nu a mai publicat deloc imagini cu Donca, preferând să păstreze distracția în acest caz.

ADVERTISEMENT

Când au văzut imaginea, fanii au fost impresionați de fetiță și au avut numai cuvinte de laudă de spus la adresa ei.

Mai mult, urmăritorii de pe rețelele de socializare au transmis că cel mai probabil fetița va semăna cu mama ei, pentru că deja este foarte carismatică, exact ca Mara Bănică.

ADVERTISEMENT

„Ce dulcică este fetiță! O minune! Va fi isteață și cu carismă că mama ei, desigur!”, a fost unul dintre comentariile postate de internauți la poză vedetei.

Mara Bănică și fiica sa
Mara Bănică și fiica sa Foto Facebook

Mara Bănică a devenit mamă din nou. Mai are un băiat

Mara Bănică mai are un băiat de 11 ani, pe nume Dima, iar acum a devenit mamă din nou la 46 de ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta are o relație foarte discretă cu soțul ei, un om de afaceri care conduce o firmă din Germania.

Tocmai din această cauză, pentru că este un om foarte ocupat cu afacerile sale, Mara Bănică și partenerul ei de viață se văd foarte rar, la câteva săptămâni.

„Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni când vine acasă, trei-patru zile să stea cu noi, dar relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, pentru că noi suntem oameni maturi.

Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar momentan asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept”, a mai spus ea pentru Fanatik.

ADVERTISEMENT
Tags: