Life

Mara Bănica a răbufnit după ce s-a speculat că a murit. Ce a spus jurnalista: “Aș vrea să nu mă omoare”

30.11.2020 | 20:40
Mara Banica a rabufnit dupa ce sa speculat ca a murit Ce a spus jurnalista As vrea sa nu ma omoare
ADVERTISEMENT

Mara Bănică s-a declarat enervată la culme de zvonurile care au circulat pe internet, conform cărora ar fi murit. Jurnalista a făcut afirmații controversate în cadrul emisiunii Acces Direct.

Nu este pentru prima dată când pe internet apar știri false conform cărora anumite persoane publice au decedat. Acum, victima unor astfel de speculații este Mara Bănică.

ADVERTISEMENT

Jurnalista a mărturisit că este o situație deranjantă și că apropiații ei s-au panicat când au văzut știrile pe internet, lucru care a făcut-o să răbufnească în direct.

Mara Bănica, reacție surprinzătoare după ce s-a speculat că a murit

Jurnalista Mara Bănică se numără printre victimele știrilor false din mediul online. După ce au apărut anumite speculații cum că ar fi murit, aceasta le-a transmis un mesaj celor care au oferit informații eronate.

ADVERTISEMENT

Invitată în platoul Acces Direct, aceasta a mărturisit că o nouă știre macabră face furori pe internet, iar situația nu este deloc pe placul ei, mai ales că mulți prieteni și apropiați îi contactează mama, foarte îngrijorați.

În cadrul emisiunii de pe Antena 1, prezentatoarea acesteia a făcut un apel public și le-a transmis tuturor că vedeta este în regulă și se află în afara oricărui pericol și că fanii ei nu trebuie să își facă griji în privința stării jurnalistei. În plus, Mara Bănică a declarat că își dorește să nu mai apară astfel de știri în viitor.

ADVERTISEMENT

”Sună prietenii pe la mama, e un moment foarte neplăcut. Aș vrea măcar ca în lunile astea cu R să nu mă omoare, nu e în regulă.”, a spus Mara Bănică la Acces Direct!

Recent, Mara Bănică a împlinit 45 de ani și a sărbătorit alături de familie și de cei apropiați, într-un cerc restrâns, în conformitate cu restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei. Situația a fost una total diferită, mai ales ținând cont de petrecerile cu fast și opulență pe care vedeta obișnuia să le organizeze cu ocazia zilelor ei de naștere.

ADVERTISEMENT
Tags: