News

Mara Bănică, dezvăluire despre moartea lui Răzvan Ciobanu: “Droguri găsite la locul accidentului. El ar fi fost cărăuș fără voie”

03.05.2019 | 17:31
Mara Banica dezvaluire despre moartea lui Razvan Ciobanu Droguri gasite la locul accidentului El ar fi fost caraus fara voie

[kmatch]Jurnalista Mara Bănică a făcut dezvăluiri despre moartea încă suspectă și plină de ipoteze a creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Viața vedetei a fost la fel de controversată cum este și trecerea sa în neființă.

Mara Bănică a făcut desvăluiti despre moartea lui Răzvan Ciobanu

Dacă primele informații susțineau că designerul și-ar fi dorit să moară, acum, este ”aruncată” supoziția că Răzvan ar fi fost ”cărăuș fără voie”, dat fiind că în automobilul lui au fost găsite pungi cu narcotice. „Mi-au venit unele informații conform cărora au fost găsite droguri la locul accidentului. Ar fi fost mai mult de un kilogram de prafuri Se conturează ideea că Răzvan ar fi fost cărăuș fără voie. A fost atras în lumea narcoticelor de traficanți”, a declarat Mara Bănică, la Acces Direct.

Creatorul de modă a trecut la cele veșnice duminică, în urma unui accident violent. Din acel punct, situația a căzut în derizoriu apărând ipoteze peste ipoteze. Răzvan era cunoscut drept un consumator de narcotice, chiar recunoscând acest fapt, ceea ce a complicat ancheta. De fapt, înainte de moartea sa, vedeta a fost implicată, împreună cu Raluca Bădulescu, în dosarul numit ”Cocaină pentru VIP-uri”, unde au fost citați ca martori.

Mara Bănică, dezvăluire despre moartea lui Răzvan Ciobanu: “Droguri găsite la locul accidentului. El ar fi fost cărăuș fără voie”
“Droguri găsite la locul accidentului. El ar fi fost cărăuș fără voie”

”M-am gândit să văd ce inseamnă să trăiești pe principiul unui rock star”

Drogurile sunt un termen foarte larg. Singurul drog pe care l-am încercat a fost cocaina. Cocaina este un drog social, nu este un drog care dă dependență. Aș putea să spun că în 2009 am vrut să văd cum e să fii Mick Jagger. N-am mai vrut să fiu Tom Ford, am vrut să fiu Mick Jagger. M-am gândit să văd ce inseamnă să trăiești pe principiul unui rock star. (…)Dacă nu aș fi cheltuit bani pe cocaină, aș fi avut probabil încă 100 de perechi de pantofi pe lângă cei 200 pe care îi am deja. Nu aș șterge cu buretele acea perioadă, nu aș șterge nimic, pentru că lucrurile astea m-au ajutat să fiu cine sunt acum”, povestea Răzvan, în urmă cu câțiva ani, întrebat de perioada în care una din modurile sale de relaxare erau substanțele interzise.