Life

Mara Bănică l-a numit pe Răzvan Botezatu „domnișoară” la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Raluca Dumitru îl apără: „Mi se pare greșit”

Mara Bănică și Răzvan Botezatu sunt în conflict la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Raluca Dumitru i-a sărit în apărare creatorului de conținut.
07.09.2022 | 18:38
Mara Banica la numit pe Razvan Botezatu domnisoara la Sunt celebru scoatema de aici Raluca Dumitru il apara Mi se pare gresit
Raluca Dumitru a intervenit în conflictul dintre Mara Bănică și Răzvan Botezatu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Conflictele se adâncesc la Sunt celebru, scoate-mă de aici. În timpul unei discuții aprinse, Mara Bănică l-a numit „domnișoară” pe Răzvan Botezatu. Raluca Dumitru, fosta concurentă Bravo, ai stil! și prietenă a creatorului de conținut, i-a sărit acestuia în apărare.

Mara Bănică și Răzvan Botezatu, în conflict la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Jurnalista l-a numit „domnișoară”, Raluca Dumitru i-a sărit în apărare

După câteva zile petrecute în jungla dominicană, au apărut și primele conflicte între concurenții show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Mara Bănică s-a trezit în mijlocul unui scandal fiind acuzată, în principal de Răzvan Botezatu, că ar fi falsă, ar face strategii și l-ar bârfi.

ADVERTISEMENT

În timpul unei discuții aprinse, lucrurile au degenerat, iar jurnalista l-a numit „domnișoară” pe colegul său. La rândul său, Bote a amenințat-o că se va răzbuna.

„Domnișoară, nu ridica tonul la mine! Ai puțin respect, că eu nu ridic tonul la tine”, a spus Mara Bănică.

ADVERTISEMENT

„Tu nu poți să vii să-mi spui să fiu o echipă cu tine. Sunt o echipă cu tine, că nu am încotro, dar n-o să mai putem să fim 100%. Pentru că eu îți spun sincer, eu cum te prind, te ard. Vrei să te mint? Și cu asta basta, că-s răzbunător”, a reacționat Răzvan Botezatu.

Raluca Dumitru: „Mi se pare greșit să judecăm o persoană după orientarea sexuală”

Subiectul a fost discutat și în emisiunea lui Cătălin Măruță. Mama Marei Bănică, cât și Raluca Dumitru, fostă concurentă Bravo, ai stil! și prietena bună a lui Răzvan Botezatu, au fost invitate să dezbată cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru a mărturisit că este surprinsă de apelativul folosit de Mara și că nu se aștepta la acest lucru din partea ei, mai ales că se cunoșteau.

„El este foarte bun, dar dacă-l calci pe coadă, da, este răzbunător. Și mi se pare normal. Acolo foamea, stresul, faptul că nu ai familia lângă tine…este foarte greu.

ADVERTISEMENT

Iar mie mi se greșit să judecăm o persoană după orientarea sexuală, cu ‘domnișoară’, cum a zis Mara. Eu o cunosc pe Mara, îl cunoaște pe Răzvan. Mi-ar fi plăcut foarte mult ca ei doi să se înțeleagă. 

Eu i-am spus lui Bote înainte să plece. M-a sunat și mi-a spus, ‘Aoleu e și Mara. Sper să nu mă cert cu ea’. Și i-am spus, ‘Nu cred. Ar trebui să te înțelegi cu ea și să faceți o echipă’ ”, a spus Raluca Dumitru.

Pe de altă parte, mama celebrei jurnaliste a ținut să precizeze că, cel mai probabil, Mara nu l-a atacat pe Bote pentru orientarea lui sexuală, ci s-a referit la faptul că se plânge prea mult și se poartă precum „o fetiță”.

„Eu zic că vorbitoarea anterioară a spus foarte bine ce a spus și sunt de acord. Sunt foarte tensionați, eu n-am auzit-o spunând despre Răzvan ‘domnișoară’.

Îmi pare rău dacă a spus așa. Ea are prieteni care intră în casă la noi și sunt din comunitate și nu deranjează pe nimeni cu nimic. Cum ați spus, nervii se întind la maxim. L-a văzut mai fricos și l-a făcut…”, a afirmat mama Marei Bănică.

De ce nu a fost de acord mama Marei Bănică cu plecarea jurnalistei la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „M-am cam necăjit”

Pe de altă parte, aceasta a susținut că îi este greu să-și vadă fiica supusă la probele dificile de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! și că nu și-a dorit ca aceasta să plece în junglă, mai ales că a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu doar câteva luni. 

„Are puține luni de când a născut și de aia m-am cam necăjit că a plecat, era prea devreme după naștere. Când mă uit și o văd așa, îmi amintesc de ea când era mică și mergea cu soțul meu și aduna râme șerpești. Sunt oribile.

Când soacra mea tăia găina, lua intestinele. Și coropișnițe mai aduna. Mergea cu soțul meu la somn, noaptea. Îi place competiția.

De ea mi-a fost milă și îmi este milă. Abia aștept să se termine, să vină acasă. Abia o aștept. Ea bravează, dar…nu poți să stai cu șerpii ăia așa”, a dezvăluit mama Marei Bănică.

„Lui Răzvan îi este frică și de umbra lui”

Pe de altă parte, Raluca Dumitru a afirmat că este foarte mândră de Răzvan Botezatu, care reușește să facă față cu brio celor mai mari temeri ale sale, în ciuda faptului că acestea nu sunt deloc puține.

„Sunt foarte mândră de Răzvan, el este foarte fricos. Îi este frică și de umbra lui, spus la propriu. Chiar am rămas uimită și plăcut impresionată când am văzut că el a trecut peste proba cu șoareci, cu șerpi, cu tarantule.

Nu mă așteptam să facă acea probă. Mi se pare că și-a depășit limitele, și-a înfruntat orice frică pe care a avut-o. Atunci când își propune ceva, face”, a afirmat fosta concurentă Bravo, ai stil!.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde