Life

Mara Bănică, momente de panică. Vedeta și-a internat mama în același spital în care a murit tatăl său

Mara Bănică, clipe neplăcute. Jurnalista a ajuns cu mama sa în aceeași unitate medicală în care și-a pierdut tatăl, în urmă cu câteva luni.
15.02.2023 | 20:35
Mara Banica momente de panica Vedeta sia internat mama in acelasi spital in care a murit tatal sau
Mara Bănică, clipe neplăcute. Jurnalista a ajuns cu mama sa în aceeași unitate medicală în care și-a pierdut tatăl. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a trecut în urmă cu puțin timp prin momente de panică. Vedeta de la Pro TV și-a internat mama în același spital în care a murit tatăl său. Ce a pățit femeia.

Mara Bănică, clipe neplăcute. Jurnalista a ajuns cu mama sa în aceeași unitate medicală în care și-a pierdut tatăl

Mara Bănică a anunțat că trece prin clipe neplăcute după ce mama sa a ajuns în aceeași unitate medicală în care și-a pierdut tatăl în noiembrie 2022. Femeia a avut nevoie de îngrijiri, doctorii montându-i un stent la inimă.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta jurnalistă de la Acces Direct, de la Antena 1, a mărturisit că cea care i-a dat viață a fost internată la Spitalul Floreasca din Capital. Aceasta a fost spitalizată pe aceeași secție unde în urmă cu câteva luni se afla figura paternă de la care a învățat foarte multe.

„Ironia sorții, mama a trebuit să se interneze exact pe Secția de unde tatăl meu avea să vorbească cu mine la telefon pentru ultima oară, acum 3 luni… Emoția a fost mare și pentru mama și pentru mine.

ADVERTISEMENT

Mai greu, sigur, pentru mama, dar nu-mi arată. Vrea să pară o stâncă. Și reușește”, a scris Mara Bănică pe pagina de Facebook, unde a distribuit o imagine cu un medic pe care l-a întâlnit în urmă cu două zile.

Mara Bănică, aprecieri pentru un doctor de la Spitalul Floreasca

„Am cunoscut-o pe holurile de la Floreasca acum două zile. Atât de grijulie și de bună, încât sper că anii care vor trece peste ea să nu-i distrugă empatia și nici răbdarea”, a completat Mara Bănică pe social media.

ADVERTISEMENT

„Să nu se plafoneze niciodată cu atosuficiența unor medici care au văzut prea multe și uită să zâmbească unui pacient”, a mai spus jurnalista care nu vorbește foarte des despre familia sa și situațiile neplăcute prin care trece.

Fosta concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a primit numeroase mesaje de la internauți după ce a dezvăluit problemele de sănătate cu care se confruntă mama sa. Vedeta le-a mulțumit celor care s-au gândit la Hareta, femeia care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

„Da, slavă Domnului. Azi am externat-o”, a scris jurnalista într-un comentariu, precizând că toată intervenția a decurs ca la carte. Șatena este recunoscătoare oamenilor care i-au transmis gânduri bune în această perioadă.

ADVERTISEMENT