Life

Mara Bănică se căsătorește. A ales deja verighetele. Avem primele imagini

31.03.2021 | 21:52
Mara Banica se casatoreste A ales deja verighetele Avem primele imagini
Mara Bănică dă de înțeles că s-ar fi căsătorit în secret. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bucurie mare în showbiz! După ce a fost cerută în căsătorie în urmă cu câteva luni, se pare că Mara Bănică se pregătește să se căsătorească foarte curând. A ținut să anunțe chiar ea vestea cea bună, pe conturile ei de pe rețelele de socializare.

Jurnalista a postat pe internet o fotografie cu verighetele alese de iubitul ei, alături de mesajul: “Da!”. Conform surselor FANATIK, pentru verighetele Cartier, viitorul soț al Marei Bănică a scos din buzunar 7.000 de euro. Mesajele de felicitare din partea vedetelor, dar și a altor prieteni virtuali au apărut imediat.

ADVERTISEMENT

„Mara Bănică, de bunăvoie și nesilită de nimeni, te căsătorești cu mine? Să fim împreună la bine și la greu”, a fost mesajul iubitului Marei.

Mara Bănică se căsătorește. A ales deja verighetele

Se iubesc de trei ani, dar jurnalista a decis să îl țină pe iubitul ei departe de ochii curioșilor. Bărbatul este de origine română, însă locuiește în Germania de când era copil.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, a fost cerută în căsătorie, iar inelul de logodnă este unul impresionant. Bijuteria superbă este una cu diamante și safire, fiind numită “Lady Diana”.

„Nu vreau să îl arăt deloc. Şi nu îşi doreşte nici el. Suntem de un an şi ceva împreună. E o relaţie frumoasă, este un om cu care mă potrivesc şi cu care mă înţeleg foarte bine.

ADVERTISEMENT

Şi cu cât vorbesc mai mult de chestia asta, cu atât mai mult lumea e mai curioasă. De aia încerc să trec repede peste subiectul ăsta, pentru că nu vreau să fie discuţii.

Nu am nimic de ascuns, dar vreau aşa ce e al meu, să fie doar al meu şi atât”, a spus Mara Bănică.

ADVERTISEMENT
Mara Banica verighete
Mara Bănică s-a căsătorit în secret? Sursă foto: Instagram

Jurnalista își dorește să devină mamă din nou

Mara Bănică nu exclude nici varianta de a avea încă un copil alături de bărbatul care o face acum fericită. Rămâne de văzut dacă i se va îndeplini anul acesta și visul legat de ipostaza de mamă.

„Eu îmi doresc foarte mult un copil şi îmi doresc o familie în adevăratul sens al cuvântului.  Deci mi-aş dori să ştiu că îmi găsesc, în sfârşit pe cineva, cu care să stau aşa până mor eu sau moare el. Cred că un băiat mi-aș mai dori. Nu mă văd mamă de fată, deloc, deloc. Îngrijorarea nu are legătură cu câţi copii ai. Dacă eşti mamă, eşti cu normă întreagă pentru fiecare dintre ei.

Dar cred că n-aş mai face aceleaşi greşeli, în ceea ce priveşte nebunia aia de cumpărături. Deci n-aş mai lua decât 6 bodyuri, pentru primele 3 luni şi pamperşi şi nu ştiu, sterilizator de biberoane, de exemplu. Dacă un bărbat vrea să fie tatăl copilului meu ar trebui să aibă umor, să fie copt.

Să fie un bărbat copt asta clar. Nu ştiu, în jur de 40 de ani. Să aibă foarte mult umor. Să aibă o profesie, să-şi câştige banii şi cam atât. Să fie un om bun”, a spus Mara Bănică, acum ceva timp.

ADVERTISEMENT
Tags: