Life

Mara Bănică s-a cununat religios. Cum s-a îmbrăcat celebra jurnalistă

Jurnalista Mara Bănică s-a cununat religios cu partenerul ei de viață. Evenimentul a avut loc în acest weekend.
14.06.2021 | 15:18
Mara Banica sa cununat religios Cum sa imbracat celebra jurnalista
ADVERTISEMENT

Mara Bănică s-a cununat religios cu partenerul ei de viață, iar ținuta pe care a ales să o poarte a fost de-a dreptul specială. Jurnalista nu a optat pentru clasica rochie albă de mireasă și a ales ceva mai simplu, dar elegant.

Celebra jurnalistă nu a dezvăluit care este numele soțului ei, acesta nefiind o persoană publică și nici nu vrea să devină una.

ADVERTISEMENT

Mara Bănică s-a cununat religios. Cum s-a îmbrăcat celebra jurnalistă

Sâmbătă, 12 iunie, Mara Bănică a postat o fotografie de la cununia religioasă, dezvăluind ținuta inedită pe care a ales să o poarte în această zi atât de specială.

Jurnalista a optat pentru o rochie lungă de culoare roz pal, iar în mâini a ținut un buchet cu flori colorate. În plus, vedeta a ales să nu poarte voal.

ADVERTISEMENT

Mirele a purtat un costum bleumarin cu tricou alb și pantofi sport, însă chipul acestuia nu se vede în fotografie. Internauții i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiți și le-au urat „casă de piatră”.

„Casa de piatră, sa fiți sănătoși și fericiti alaturi de cei dragi!’, „Casă de piatră, mult noroc, fericire. O caldă îmbrățișare la toți din partea noastră cei din Iași”

ADVERTISEMENT

„Casa de piatra și mult bine!Dumnezeu să va binecuvânteze căsnicia cu bucurii!”, au fost doar câteva dintre comentariile de pe rețelele sociale.

Mara Bănică s-a cununat religios
Mara Bănică s-a cununat religios. Sursa foto: Facebook

Mara Bănică nu a dezvăluit identitatea celui care îi este partener de viață. Acesta nu este o persoană publică și nici nu vrea să devină cunoscut. De altfel, jurnalista nu a postat niciodată imagini cu el.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Mara Bănică a explicat că este de ajuns în familia lor ca ea să fie cunoscută, așa cum i-a spus soțul ei.

„Soțul meu nu este persoană publică și consideră că în familia noastră ajunge să fiu eu cea cunoscută. Așa că, soție ascultătoare, mă supun”, a scris vedeta în mediul online, potrivit viva.ro.

Mara Bănică mai are un fiu, Dima, dintr-o relație anterioară, însă nu ar spune nu șansei de a deveni din nou mămică.

În urmă cu ceva timp, jurnalista spunea că și-ar dori foarte mult un copil, înainte de a fi împreună cu actualul soț.

Mara Bănică a vrut mereu să găsească un bărbat care să fie alături de ea pentru totdeauna, iar acum și-a unit destinul cu misteriosul ei partener.

ADVERTISEMENT
Tags: