Mara Bănică s-a testat de urgență pentru coronavirus! Ce rezultat a primit jurnalista

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/07/2020, 18:56
Mara Bănică s-a testat de urgență pentru coronavirus! Ce rezultat a primit jurnalista
Mara Bănică a scăpat de emoții. S-a testat și nu are coronavirus. Sursa foto: Captură TV

Imediat ce Vulpița și Viorel au fost diagnosticați cu noul coronavirus, întreaga echipă Acces Direct și-a făcut testul și a decis să plece acasă, în locul ediției de joi fiind difuzată o filmare care era pregătită pentru weekend.

Printre cei care au așteptat cu emoții să afle dacă sunt infectați se numără și Mara Bănică, o prezență constantă în platoul emisiunii încă de la startul serialului ce o are în prim-plan pe tânăra din Blăgești. „Dimineață (n.r. vineri dimineață) cred că a fost una dintre cele mai fericite zile ale tuturor”, a declarat ziarista, precizând că nu este infectată.

De altfel, producția a revenit pe micul ecran, la nici 24 de ore de când au fost depistate cele două cazuri de COVID-19. Persoanele care au intrat în contact direct cu soții Stegaru vor rămâne, însă, izolați timp de 14 zile.

Mara Bănică s-a testat pentru coronavirus. Din fericire, nu este infectată

Am mers la testare. S-a efectuat cred că peste 12 teste. În redacția noastră absolut toată lumea s-a testat.

Cei care au intrat în contact direct cu Veronica și Viorel sunt acum în izolare. Ne gândim la ei și sper din tot sufletul să treacă cu bine peste această perioadă și să nu se întâmple ceva mai grav”, a declarat Mirela Vaida. Emisiunea va continua și în absența celor două personaje care au propulsat-o în topul audiențelor în ultimele șase luni.

COVID-19 a reușit ce nu a putut să facă CNA: serialul Vulpița, întrerupt

La ora 16.30, după ultima ședință de redacție pe care noi am avut-o, eu eram deja îmbrăcată, machiată, urma doar să mă cablez și să intru în pasa cu Observatorul orei 16.00, cu Mihaela Călin, colega noastră. În acel moment au venit rezultatele, pentru că noi am fost precauți și bine am fost că am fost precauți.

 Veronica s-a întors de acasă, de la Blăgești, după ce a stat câteva zile, a vrut și ea să evadeze, nu știu ce a vrut să facă. A plecat din București, acolo unde era în fiecare zi invitata noastră, unde colegii noștri îi supravegheau, se ocupau de ei, le dădeau cele mai bune sfaturi.

În general și în particular la noi se respectă cu strictețe regulile impuse în această pandemie. Iată că ei au trebuit doar să meargă acasă câteva zile. A venit luni, după care a spus că are ceva probleme cu bila – ea a mai acuzat în trecut probleme cu bila. Că are o indigestie și nu se simte prea bine.

Febră nu avea. Noi aveam cadre medicale, avem și o ambulanță la redacție, care în fiecare zi ne ia temperatura, ne pune să ne spălăm, să ne dezinfectăm, toată lumea poartă mască. Regulile sunt păstrate cu strictețe în redacția și pe platoul Acces Direct.

Tocmai de aceea, când ea a acuzat aceste stări de rău, fără să aibă febră, noi ne-am gândit că ar fi cel mai bine să facem acest test pentru COVID-19. Dacă i l-am făcut ei, normal că I l-am făcut și soțului ei.

Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, am lăsat-o acasă. Soțul ei nu a avut niciun simptom. Astăzi, la ora 16.30, am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi. Așa că decizia cea mai înțeleaptă a fost STOP.

Toată lumea care a intrat în contact direct și toată lumea din redacție și din platouu merge acasă. Vom da o altă emisiune, pe care o aveam pregătită pentru ediția de weekend și chemăm firme de specialitate care să facă o dezinfecție.

DSP deja a intrat în legătură cu cei doi, i-au întrebat cu cine au intrat în legătură. Și noi am întocmit o listă cu cei care merg în mod frecvent cu ei la filmare: de la cameramani, șoferi, la redactori și colegi de-ai noștri. Toți au fost sunați, vor fi testați.

Eu, deși nu am intrat în contact direct cu ei – pentru că nu mă văd decât în emisiune cu ei, nu înainte, nu după, nu ne îmbrățișăm, nu ne pupăm – am fost acum și mi-am făcut testul. Testul rapid a ieșit negativ, acum aștept testul PCR. Sper ca până mâine să am un rezultat.

Dacă nu va fi pozitiv, voi reveni la muncă.În afară de Veronica, care a avut doar acea stare de rău, nu și alt e simptome, soțul ei nu are niciun simptom, niciunul dintre noi ceilalți nu avem simptome, dar paza bună trece primejdia rea”, a spus Mirela Vaida la scurt timp după ce a aflat că Vulpița și Viorel au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Închide ×