Evenimentul zilei

Mara Bănică, șocată de moartea lui Marcel Toader: ”Sper să fie o glumă proastă”

03.08.2019 | 20:35
Mara Bănică mesaj șocant după moartea lui Marcel Toader

Mara Bănică, mesaj șocant după moartea lui Marcel Toader! Jurnalista Mara Bănică, bună prietenă cu Marcel Toader, a transmis un mesaj pe contul ei de socializare imediat după ce s-a aflat că acesta a murit. Ziarista i se adresează chiar lui marcel Toader și spune că speră să fie o glumă proastă!

Mara Bănică, mesaj șocant după moartea lui Marcel Toader

„Marcele, sper să fie o glumă proastă. La spritz, așa. Să-ți fi râs de noi toți. Tu nu ai cum să mori. Nu acum, pricepi??? Vreau să cred ca nu e nimic adevărat și că ți-ai pus cel mai bun prieten să râdă de mine la telefon!!!”, a scris Mara Bănică.

Omul de afaceri Marcel Toader a murit în urma unui stop cardi-respirator. Acesta se afla la masă, când i s-a făcut rău. Omul de afaceri avea probleme cu inima și mai făcuse un preinfarct. După ce s-a aflat că acesta a încetat din viață, pe contul său de socializare au apărut numeroase mesaje de condoleanțe.

Mara Bănică mesaj șocant după moartea lui Marcel Toader
Mara Bănică mesaj șocant după moartea lui Marcel Toader

Marcel Toader a făcut infarct în timpul mesei

Decesul a fost confirmat de rietenul su bun, Johnny Săndulescu. Marcel Toader a fost sportiv de performanță și om de afaceri. De-a lungul anilor, acesta a fost în centrul atenției din cauza numeroaselor sale căsnicii și divorțuri, șase la număr.

Marcel Toader a fost căsătorit cu prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea, iar despărțirea dintre cei doi s-a făcut cu scandal. Vedeta l-a acuzat pe Marcel Toader că i-ar fi mâncat foarte mulți bani. Toader a mai fost căsătorit și cu celebra cântăreață de muzică populară Maria Constantin. Și acest divorț a fost unul urât fiecare dintre ei acuzându-l pe celălalt de infidelitate!

Marcel Toader a fost acuzat de aproape toate soțiile sale că era posesiv și agresiv. Asta a spus și frumoasa Anamaria Ferenâ, cu care a fost căsătorit omul de afaceri.

Tags: