Life

Mara Bănică, urare specială pentru Oana Lis, de ziua ei. Soția fostului edil a împlinit 44 de ani

Mara Bănică, urare inedită pentru Oana Lis, de ziua ei. Soția lui Viorel Lis a împlinit astăzi 44 de ani. Ce i-a transmis jurnalista.
19.03.2023 | 15:38
Mara Banica urare speciala pentru Oana Lis de ziua ei Sotia fostului edil a implinit 44 de ani
Mara Bănică, urare pentru Oana Lis, care a împlinit 44 de ani. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Lis își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar Mara Bănică i-a făcut o urare specială. Pe rețelele sociale, jurnalista a postat și o imagine mai veche, în care apare alături de soția lui Viorel Lis.

Mara Bănică, urare pentru Oana Lis, care a împlinit 44 de ani

Soția lui Viorel Lis a împlinit astăzi vârsta de 44 de ani, însă nu a fost foarte activă pe rețelele sociale în legătură cu acest subiect. În schimb, printre primele persoane care i-au făcut urări se numără și Mara Bănică.

ADVERTISEMENT

Jurnalista a postat, pe rețelele sociale, o imagine mai veche alături de soția fostului edil al Capitalei. În fotografie nu apar doar cele două, ci și Oana Zăvoranu. Cu această postare, vedeta a declanșat un val de reacții ale internauților.

Mara Bănică a avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa Oanei Lis, cu care are o relație de prietenie de mai mult timp. Imaginea pe care a postat-o este una de la o petrecere de Anul Nou.

ADVERTISEMENT

“Astăzi este ziua Oanei. Nici nu știu câte să-i urez. Fata asta, femeia asta de fapt, este suma tuturor lucrurilor frumoase de pe pământ. Este loială, discretă, bună și înțeleaptă tare.  Îți mulțumesc, Oana, pentru toate gesturile tale omenoase, pentru vorbele bune și pentru onoarea de a-mi fi prietenă.

PS: poza e de acum vreo 10 ani, de la un Revelion de poveste. Dar… ce se întâmplă de Revelion, rămâne de Revelion!”, a scris pe Facebook fosta concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat internauții după postarea Marei Bănică

Mai multe persoane au fost de acord cu cele scrise de Mara Bănică. Cei care au avut ocazia să o cunoască pe soția lui Viorel Lis știu că aceasta este o persoană loială și o prietenă adevărată.

De altfel, mulți apreciază faptul că blondina a rămas alături de Viorel Lis și acum, când fostul primar se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Oana Lis este cea care îi este alături zi de zi în această perioadă.

ADVERTISEMENT

“Și eu apreciez că a rămas până la sfârșit lângă omul care a ajutat-o într-un moment greu al ei”, “Oana Lis este o femeie deosebită, cu sufletul frumos și curat! Nu putem să îi urăm decât de bine!”, “Stimă și deosebită considerație!”, sunt doar câteva dintre mesajele din secțiunea de comentarii.

De altfel, oamenii i-au transmis gânduri bune Oanei Lis, mai ales că este ziua sa de naștere. “La mulți ani frumoși și sănătoși!”, “Multă putere să mergi mai departe pe drumul vieții”, “Ce frumos!! La mulți ani!”, au mai scris utilizatorii.

ADVERTISEMENT