Fotbal international

Mara, după înfrângerea cu Malmo: “Cel mai slab meci de când sunt aici”

24.07.2018 | 21:52

CFR Cluj a fost învinsă de Malmo

cu scorul de 1-0 în turul II preliminar al Champions League. Directorul sportiv al ardelenilor, Bogdan Mara, a oferit primele declrații după meci, spunând că este cel mai slab meci al celor din Gruia de când el a ajuns la echipă.

“O evoluţie extrem de slabă! E cel mai slab meci de când sunt eu la CFR. Am intrat timoraţi, speriaţi, ne-a copleşit miza acestui meci! E un adversar cu care putem să ne luptăm, nu e de speriat. Nu înţeleg, sunt oameni care au demonstrat în meciuri importante că au experienţă. Au fost greşeli individuale, din păcate. Aveam mare încredere în acest meci, i-am văzut toată săptămâna bine pe băieţi”, a declarat Bogdan Mara după meci.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mara nu a vrut să acuze niciun jucător de la CFR Cluj după înfrângerea cu Malmo. Se întâmplă, suntem o echipă, un grup. Şi el ne-a scos pe noi, ne-a făcut campioni!  Nu e momentul să dăm într-un jucător sau altul! E, cred, cel mai slab meci de când sunt aici. Nu neapărat că n-au fost realizări, cât atitudinea din teren”, a mai spus directorul sportiv al CFR-ului.

Mara vrea să uite înfrângerea cu Malmo

Bogdan Mara a vorbit și despre transferul lui Cristian Săpunaru. “Am spus şi înainte că ne dorim un fundaş central. E greu să stai în doi fundaşi centrali. Ni l-am dorit pe Săpunaru, vom vedea zilele viitoare! Jucătorii noi au venit târziu, sunt în urmă cu pregătirea fizică. Trebuie să ne ajute, să producem o surpriză la retur”, a adăugat Bogdan Mara.

ADVERTISEMENT