Sporturi

Mara Gae este considerată urmașa Simonei Halep: “O poate depăși peste câțiva ani! Are calități extraordinare” EXCLUSIV

14.11.2019 | 19:08
Mara Gae este considerata urmasa Simonei Halep O poate depasi peste cativa ani Are calitati extraordinare EXCLUSIV
Gae Mara, considerată deja urmaşa Simonei Halep
ADVERTISEMENT

Simona Halep este, probabil, cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României. De două ori câștigătoare de turnee de Grand Slam și fost lider mondial, Simona se pregătește de un nou sezon sub conducerea lui Darren Cahill, antrenorul australian care a revenit după un an de pauză în staff-ul campioanei noastre. Însă, viitorul tenisului românesc nu se vede atât de roz ca și prezentul, dar totuși, chiar și așa, apar câteva nume interesante care ar putea să îi calce Simonei Halep pe urme. Una dintre aceste jucătoare este Mara Gae. 

Mara Gae este considerată urmașa lui Halep: “Va fi o sportivă deosebită, eu o văd peste Simona peste ani de zile”

Fostul antrenor al Simonei, Firicel Tomai, pregătește mai mulți juniori de perspectivă în acest moment și unul dintre ei este Gae Mara. Tehnicianul a declarat pentru FANATIK că Mara este capabilă să îi calce pe urme lui Halep și chiar să o depășească în câțiva ani: “În acest moment sunt puțini jucători care au rămas, eu am o singură sportivă, Gae Mara, care dacă va fi ok și o ajută Dumnezeu, va fi o sportivă deosebită, eu o văd peste Simona Halep peste ani de zile, dar e nevoie de bani și de sprijin logistic”, spunea Firicel Tomai în interviul acordat în octombrie pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Iar în acest moment lucrurile arată foarte bine pentru Mara Gae, care se bucură de sprijin financiar în dezvoltarea carierei după cum explică antrenorul său: “Lucrurile arată foarte bine pentru Mara și pe această cale îi mulțumim și domnului Staicu, cel care a decis să o ajute și din punct de vedere financiar cu dezvoltarea ulterioară a carierei”, a dezvăluit Tomai pentru FANATIK.

Mara are două modele din tenis: rivalele Maria Șarapova și Simona Halep

Mara Gae este o sportivă în vârstă de 14 ani cu calități fizice impresionante: “La vârsta asta are 1,84 înălțime, lovește foarte bine mingea și cred că dacă va avea aceeași ascensiune, poate deveni o jucătoare foarte bună de tenis, care să facă o carieră în circuitul WTA. Însă, este un drum lung de parcurs și mă bucur că în acest moment lucrurile stau bine pentru ea”, a declarat Tomai.

ADVERTISEMENT

Ruxandra Dragomir, fosta jucătoare profesionistă și prietenă de familie, a fost omul care i-a făcut cadou Marei prima rachetă de tenis când sportiva avea 6 ani. Sportiva și-a ales două modele din tenis: Maria Șarapova și Simona Halep și dacă va putea să combine calitățile celor două jucătoare cu siguranță va fi noul star al tenisului românesc.

Gae Mara este considerată urmașa Simonei Halep:
Mara Gae este considerată urmașa Simonei Halep: “O poate depăși peste câțiva ani! Are calități extraordinare”
  • 14 ani are Mara Gae
  • 1,84 de metri este înălțimea sportivei