Mara o dă la întors: “Am zis că Dică şi Călin sunt prieteni şi atât”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
13/03/2018, 22:01
Mara o dă la întors: “Am zis că Dică şi Călin sunt prieteni şi atât”

Bogdan Mara spune că vorbele sale au fost interpretate greşit: “Am spus că sunt prieteni, nu m-a dus mai departe. E o relaţie de amiciţie între ei şi atâta tot. Arbitrii din Cluj nu au voie la noi. Nici gând, nu am spus altceva. Decât că sunt prieteni. Au fost prea multe erori într-o singură direcţie”, a spus Mara la un post de televiziune.

“Există cu siguranţă o legatură între acest arbitru şi Nicolae Dică. E din Piteşti şi ştiţi cine a antrenat la Piteşti. Eliminarea lui Dan Petrescu a fost cu tentă. Arbitrul ştia că urmează meciul cu Steaua. Nu am crezut că ne pot face asta chiar la noi acasă. Mi se pare rea intenţie”, a fost prima declaraţie a lui Bogdan Mara, oferită după meciul dintre CFR Cluj şi CSM Poli Iaşi.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Dică l-a ameninţat!

Nicolae Dică a spus după meciul FCSB-ului cu Viitorul Constanţa că îl va acţiona în istanţă pe oficialul celor de la CFR, Bogdan Mara: “Cu cei de la CFR…le vom face hârtie, am vorbit cu un avocat şi cu conducerea clubului. Să îmi aducă cei de la CFR dovezi că sunt prieten aşa de bun cu Iulian Călin. Eu doar mă salut cu el pe stradă când ne vedem, dar atât. Cu CFR avem un meci greu, dacă vrem să câştigăm campionatul trebuie să facem un meci mare acolo”, a fost declaraţia lui Nicolae Dică. 

  Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×