Maradona a dat de pământ cu Icardi: “Higuain e mult mai bun ca puştiul ăsta”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
11/02/2018, 16:00
Maradona a dat de pământ cu Icardi: “Higuain e mult mai bun ca puştiul ăsta”

Diego Maradona a oferit un interviu pentru ziarul El Popular. Fostul campion mondial a analizat şansele echipei naţionale a Argentinei la Campionatul Mondial din Rusia şi l-a făcut praf pe Mauro Icardi, despre care a spus că este cu mult sub valoarea lui Gonzalo Higuain.

“Antrenorul Sampaoli este un mincinos. Ne ascunde lucruri, chiar dacă ar trebui să fie primul care spune adevărul. Ar trebui să spună că nu are un număr 9, chiar dacă îl cheamă pe Icardi. Higuain este de zece ori mai bun decât el. Puştiul ăla de Icardi nu ştie prea multe”, a declarat Diego Maradona.

Maradona l-a atacat şi pe Sampaoli

Antrenorul celor de la Al-Fujairah a declarat că este nemulţumit de felul cum arată fotbalul argentinian. Diego Maradona a precizat că echipa naţională a Argentinei este într-un adevărat recul în acest moment.

“Mă doare, dar realitatea este că fotbalul argentinian arată rău şi nu văd vreo ieşire. Naţionala stă în Messi şi atât. Suntem într-un adevărat recul. Doar Messi îl mai poate salva pe Sampaoli. Ceilalţi jucători şi-au pierdut respectul faţă de tricoul naţionalei”, a mai precizat Diego Maradona.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×