Fotbal international

Maradona, primul mesaj după Argentina-Nigeria. Ce a pățit superstarul sud-american. Foto+Video

27.06.2018 | 09:30
Maradona primul mesaj dupa ArgentinaNigeria Ce a patit superstarul sudamerican FotoVideo

Diego Maradona a fost unul dintre cei mai înfocați fani ai Argentinei în victoria din meciul decisiv în fața Nigeriei, scor 2-1. Maradona a sărbătorit în picioare din loja sa golul reușit de Marcos Rojo, dar a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost cărat pe brațe de la stadion.


UPDATE, ora 09:30 Diego Maradona a postat pe instagram un mesaj dedicat fanilor în care le-a explicat că nu a mers la spital și că a suferit o cădere de tensiune la pauza meciului cu Nigeria. Cu toate că a primit indicații să nu mai rămână pe stadion, Maradona a refuzat sfaturile medicilor și a asistat până la finalul partidei. 


Legenda fotbalului mondial a avut probleme imediat după finalul partidei de la Sankt Petersburg. Liderul formației care a cucerit titlul mondial în 1986 a părut extrem de afectat la finalul partidei, motiv pentru care a fost ridicat pe brațe de apropiați și consultat de medici. Pe internet au apărut mai multe filmulețe cu Maradona de la sfârșitul meciului în care era vizibilă starea sa de sănătate precară.

Mai mult, paramedicii au venit să îi verifice pulsul, iar presa argentiniană susține că „El Pibe de Oro” a plecat de la stadion cu o ambulanță.

Maradona, o prezență constantă la meciurile Argentinei

Diego Maradona nu a ratat niciunul dintre meciurile Argentinei din Grupa D, fiind întotdeauna căutat de camerele de luat vederi. În primul meci cu Islanda, fostul international argentinian a fost surprins chiar trăgând dintr-un trabuc, chiar dacă fumatul pe stadion este strict interzis.

După victoria cu 2-1 în fața Nigeriei, Argentina va juca în optimile de finală în fața Franței. Meciul se va juca pe 30 iunie, la Kazan.