Maradona a fost interzis în SUA! Vorbele sud-americanului l-au supărat pe Trump

Diego Maradona, S.U.A, Donald Trump

Diego Armando Maradona nu mai poate călătorii în S.U.A din cauza unui conflict cu Donald Trump.

Starul argentinian are de suferit de pe urma unei declaraţii făcute anul trecut, într-un  moment în care l-a atacat pe Donald Trump, preşedintele S.U.A. Maradona a aflat în această perioadă că nu poate ajunge la Miami, destinaţia pe care şi-o dorea, deoarece autorităţile de peste Ocean nu vor să îi ofere accesul în ţară din cauza declaraţiilor făcute la adresa lui Trump.

"E o marionetă!", a spus starul sud-american,  în vara lui 2017, în momentul în care vorbea despre Trump, într-un interviu pentru Tele Sur. Maradona ar fi vrut să ajungă la Miami pentru un proces pe care îl are cu fosta soţie, Claudia Villafane. Problemele pe care le are fostul jucător au fost relatate de Matias Morla,  cel care a vorbit într-o emisiune la postul ABC.

Mardona mai are de aşteptat pentru viză

"Când eram pe punctul de a obţine viza, Diego a spus că Donald Trump este o 'chirolita' (n.r. marionetă). Aşa că îmi imaginez că cererea mea este în al doilea beci al ambasadei", a spus avocatul lui Maradona. Fostul star al fotbalului mondial este în prezent  antrenor la Al Fujarah, în a doua ligă din Emiratele Arabe Unite.

Site-ul abc.es a anunţat însă că Maradona nu este la primul incident de acest fel cu oficialii din Statele Unite ale Americii. Argentinianul a fost refuzat de mai multe ori refuzat în momentul în care a cerut viză, după ce a fost depistat pozitiv pentru consum de cocaină la Campionatul Mondial din 1994.