Maradona a fost interzis în SUA! Vorbele sud-americanului l-au supărat pe Trump

Tibi Demeter   
in Fotbal international
01/02/2018, 22:20
Maradona a fost interzis în SUA! Vorbele sud-americanului l-au supărat pe Trump

Starul argentinian are de suferit de pe urma unei declaraţii făcute anul trecut, într-un  moment în care l-a atacat pe Donald Trump, preşedintele S.U.A. Maradona a aflat în această perioadă că nu poate ajunge la Miami, destinaţia pe care şi-o dorea, deoarece autorităţile de peste Ocean nu vor să îi ofere accesul în ţară din cauza declaraţiilor făcute la adresa lui Trump.

“E o marionetă!”, a spus starul sud-american,  în vara lui 2017, în momentul în care vorbea despre Trump, într-un interviu pentru Tele Sur. Maradona ar fi vrut să ajungă la Miami pentru un proces pe care îl are cu fosta soţie, Claudia Villafane. Problemele pe care le are fostul jucător au fost relatate de Matias Morla,  cel care a vorbit într-o emisiune la postul ABC.

Mardona mai are de aşteptat pentru viză

“Când eram pe punctul de a obţine viza, Diego a spus că Donald Trump este o ‘chirolita’ (n.r. marionetă). Aşa că îmi imaginez că cererea mea este în al doilea beci al ambasadei“, a spus avocatul lui Maradona. Fostul star al fotbalului mondial este în prezent  antrenor la Al Fujarah, în a doua ligă din Emiratele Arabe Unite.

Site-ul abc.es a anunţat însă că Maradona nu este la primul incident de acest fel cu oficialii din Statele Unite ale Americii. Argentinianul a fost refuzat de mai multe ori refuzat în momentul în care a cerut viză, după ce a fost depistat pozitiv pentru consum de cocaină la Campionatul Mondial din 1994. 

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.