Sport

”Maradona” Adi Popa râde de foștii săi coechipieri de la FCSB. ”Era cel mai atehnic din echipă!”

Adi Popa a fost unul dintre idolii tribunelor când evolua pentru echipa finanțată de Gigi Becali. A ”schimbat” tabără și evoluează pentru Steaua. Ba chiar râde de foștii lui coechipieri de la FCSB.
27.06.2022 | 18:50
Maradona Adi Popa rade de fostii sai coechipieri de la FCSB Era cel mai atehnic din echipa
Atacantul Stelei Adi Popa a jucat șase sezoane pentru FCSB, dar nu ezită să-și ia foștii coechipieri peste picior. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Este ”stelist” de mic copil și a bifat nu mai puțin de 230 de meciuri în tricoul echipei finanțate de Gigi Becali. Acum, Adi Popa joacă pentru CSA Steaua și este considerat trădător. Fotbalistul nu se ferește să-i ia peste picior pe foștii lui coechipieri.

Cum și-a caracterizat Adi Popa foștii colegi de la FCSB

Șase sezoane a îmbrăcat Adi Popa tricoul echipei FCSB. A fost perioada cea mai importantă din cariera mijlocașului de bandă.

ADVERTISEMENT

În roșu și albastru a cucerit opt din cele nouă trofee din palmares. Trei titluri, două Cupe, de două ori Cupa Ligii și odată Supercupa României, sunt bornele carierei lui.

Au urmat câteva experiențe nefaste în străinătate și revenirea în Liga 1. FC Voluntari, Academica Clinceni și din sezonul trecut Steaua, sunt echipele pentru care a evoluat Adi Popa.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru platforma sport.ro, fostul internațional a explicat cum vede diferendul dintre suporterii FCSB și cei ai Stelei și i-a caracterizat în câteva cuvinte pe foștii lui coechipieri din perioada în care evolua pentru trupa lui Gigi Becali.

”Era cred că cel mai atehnic dintre toți de acolo, dar foarte bun atacant. juca foarte mult pentru echipă și ne ajuta, băga mingea în poartă”, a povestit Popa, despre Federico Piovaccari.

ADVERTISEMENT

Popa a mai spus despre Tătărușanu că era un adevărat lider, iar pe Nicolae Stanciu îl cere ”obligatoriu” la echipa națională.

”Nicușor care nu mai e Nicușor, e Niculae acum. Categoric are nevoie naționala de el, dacă nu ai nevoie de el, jucător care îți decide meciurile, de cine să ai?

ADVERTISEMENT

Am văzut că au venit jucători din Coreea de Sud și ne-au dat trei goluri. Astea sunt, e în Arabia, e în Coreea, dar Banega (Ever Banega, fost fotbalist la Atletico Madrid, Seviila și Inter Milano – n.r.) și ăia prin Arabia ce fac, nu știu?”, a mai spus Popa.

Adi Popa: ”Cu fanii adevărați ne respectăm”

Momentul în care a acceptat oferta de a juca în eșalonul secund pentru Steaua l-a transformat pe Adi Popa într-un ”dușman” al fanilor echipei FCSB.

Fotbalistul este considerat trădător și înjurat cu orice ocazie. Nu pune la suflet și spune că adevărații suporterii ai echipei lui Gigi Becali îl respectă.

”Majoritatea care mă înjură nu știu dacă erau născuți când eu jucam pentru ei cu Ajax. Niște copii care nu au nici buletin. Cu fanii adevărați, cu Mustață (Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord – n.r.), cu care am vorbit și de curând la telefon, nu am nimic, ne respectăm. 

Sunt steliști, eu sunt stelist, ei văd Steaua într-o viziune, eu văd într-o altă viziune. E strict alegerea lor, nu e vina a noastră, a fanilor, că s-a ajuns în acest proces, iar un club să fie dezbinat”, a explicat Adi Popa.

ADVERTISEMENT