Maradona, un nou atac la adresa lui Jorge Sampaoli: “El vrea să ne explice că mingea este rotundă”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
06/04/2018, 18:12
Maradona, un nou atac la adresa lui Jorge Sampaoli: “El vrea să ne explice că mingea este rotundă”

Maradona este unul dintre cei mai duri contestatari ai actualului selecţioner al naţionalei Argentinei, unul dintre principalele motive fiind neconvocarea lui Mauro Icardi, al doilea cel mai bun marcator din Serie, dar şi o discuţie mai veche din perioada în care Sampaoli antrena la Sevilla.

“El a venit cu un arsenal de asistenţi la echipa naţională şi vrea să ne explice că mingea este rotundă. El face o mulţime de lucruri greşite. Toţi cei care iubesc fotbalul nu-şi amintesc să fi văzut vreun gol marcat de Sampaoli sau măcar să audă acest lucru“, a declarat Maradona pentru CNN.

Maradona, nemulţumit de atitudinea lui Sampaoli

“Când Argentina a câştigat Cupa Davis, el a vrut să îmi ofere un omagiu la Sevilla, iar eu i-am spus că vreau să discutăm despre fotbalul după asta. El nu a mai vrut să vorbim în cele din urmă şi a încercat atunci doar să se apropie de echipa naţională”, a povestit Maradona.

Ştirea MOMENTULUI

Răzvan Raț s-a retras: „E cazul să spun punct”. Cele mai frumoase amintiri

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.