Maradona îl DISTRUGE pe Aguero: ”E un C…CIOS!”. De la ce a pornit conflictul

Sergio Aguero şi fiica lui Maradona, Gianinna, au divorţat la finalul lui 2012 după 4 ani de relaţie. Fosta soţie a jucătorului lui Man. City l-a acuzat că nu i-a plătit pensia alimentară...
31.10.2013 | 13:33
Maradona il DISTRUGE pe Aguero E un CCIOS De la ce a pornit conflictul
ADVERTISEMENT

Sergio Aguero şi fiica lui Maradona, Gianinna, au divorţat la finalul lui 2012 după 4 ani de relaţie. Fosta soţie a jucătorului lui Man. City l-a acuzat că nu i-a plătit pensia alimentară fiului lor, Benjamin, în vîrstă de 4 ani. La rîndul lui, Aguero o acuză pe fiica lui Maradona că nu şi-a lăsat copilul să meargă cu el în Anglia. În scandalul celor doi, a intervenit şi Maradona, care a luat ”foc”.

”Eu nu merg la întîlnirile cu avocaţii ca să spun că sînt frumos. Dacă este frumos, acest lucru se vede pe gazon. Ca o persoană să-i spună fiicei mele <nu mi-e frică de nimeni>, cum a făcut el, nu valorează nimic. E un c…cios, nu vreau să-i pronunţ numele. La următoarea întîlnire a avocaţilor, vreau să stau lîngă fiica mea. Vreau să văd dacă are curaj să spună şi atunci ce i-a spus fiicei mele”, a spus Diego Maradona.

ADVERTISEMENT
Tags: