Fotbal international

Maradona, dezvăluirea anului: “Mă DROGAM cînd eram la Barcelona”

Diego Armando Maradona (56 ani) a oferit două interviuri spectaculoase în acest debut de an, abordând în mod direct patru dintre subiectele extrem de interesante pentru fanii fotbalului şi nu...
27.01.2017 | 12:03
Maradona dezvaluirea anului Ma DROGAM cind eram la Barcelona

Diego Armando Maradona (56 ani) a oferit două interviuri spectaculoase în acest debut de an, abordând în mod direct patru dintre subiectele extrem de interesante pentru fanii fotbalului şi nu numai. 

Idolul tuturor argentinenilor a recunoscut că a început să consume droguri în perioada când evolua pentru Barcelona, în anul 1984. În acelaşi timp, Maradona neagă că ar mai fi avut vreo legătură cu stupefiantele în ultimii 13 ani.

…despre consumul de stupefiante

“Avem 24 de ani când am consumat pentru prima dată droguri. La Barcelona. A fost cea mai mare greşeală a vieţii mele. Drogurile reprezintă cea mai mare problemă a omenirii. Drogurile ucid. Mă consider noroc că pot vorbi despre asta acum. Dacă aş fi rămas pe acel drum, acum eram mort”.

…despre Napoli

“Napoli va rămâne pentru todeauna în inima mea. Acolo am avut posibilitatea să evoluez la cel mai înalt nivel. Barcelona era grozavă, dar la Napoli a fost diferit. Am avut ocazia să mă lupt cu marile echipe din nordul Italiei”.

…despre Messi

“Nu pot să accept ideea că mulţi nu-l consideră valoros pe Messi pentru că nu a câştigat Cupa Mondială alături de Argentina. În 56 de ani nu am văzut ceva asemănător lui Leo. Mulţumesc lui Dumnezeu că Messi e argentinian. Îi avem pe Messi, pe Papă (n.r. – Papa Francisc) şi pe mine“.

…despre Icardi

“Icardi este un trădător. Nu poţi să iei cina cu prietenul tău şi să sfârşeşti căsătorindu-te cu soţia sa. Ceea ce i-a făcut lui Maxi Lopez este foarte urât”.

34 de goluri a înscris Maradona pentru naţionala Argentinei, câştigând CM 1986

11 trofee a câştigat Maradona de-a lungul carierei