ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Video. Maradona, mesaj controversat de Crăciun! Pe cine a atacat cu această ocazie

Diego Maradona le-a transmis fanilor un mesaj de Crăciun prin intermediul unui clip video. Fostul internaţional argentinian nu i-a iertat pe oamenii politici din ţara sa.
Autor: Razvan Nicolae | 25.12.2017 | 18:04
Video. Maradona, mesaj controversat de Crăciun! Pe cine a atacat cu această ocazie

Diego Maradona petrece Crăciunul de casă, în Dubai. Argentinianul a preluat-o pe Al-Fujairah, formaţie din liga a doua din Emiratele Arabe Unite, şi din acest motiv nu a putut să mai ajungă în ţara natală.

ADVERTISEMENT

Din Dubai, Maradona şi-a răpit câteva secunde şi le-a transmis fanilor un mesaj de Crăciun. Cu această ocazie, campionul mondial cu Argentina în 1986 i-a admonestat pe oamenii politici din ţara natală. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Maradona, mesaje diferite de Crăciun

“Vă doresc un Crăciun plin de linişte în casele din Argentina, dar şi din întreaga lume. Aşa îşi doreşte Dumnezeu. Chiar dacă avem oameni politici care vor să ne fure zâmbetul, le urez şi lor un Crăciun Fericit!”, a fost mesajul postat de Diego Armando Maradona.

Clipul video a fost transmis în direct pe canalul său de Instagram şi a fost bine primit de fanii săi. Maradona a postat şi alte mesaje pe reţelele de socializare, însă a renunţat la partea în care îi ataca pe politicieni.

ADVERTISEMENT
 

PARA MIS SEGUIDORES DE FACEBOOK E INSTAGRAM.!!!

A post shared by Diego Maradona Oficial (@maradona) on

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!