Fotbal international

Foto. Ura faţă de Aguero nu mai are limite! Maradona l-a şters din fotografii

Diego Maradona nu-l are deloc la inimă pe Sergio Aguero. Starul celor de la Manchester City s-a despărţit în urmă cu cinci ani de fiica fostului internaţional argentinian.
03.02.2018 | 19:50
Foto Ura fata de Aguero nu mai are limite Maradona la sters din fotografii

Sergio Aguerro şi Gianinna Maradona, fiica lui Diego Maradona, au fost căsătoriţi până în 2012, când cuplul s-a despărţit după patru ani. Din acel moment, starul celor de la Manchester City a fost scos de la inimă de fostul internaţional argentinian.

Relaţia dintre cei doi s-a degradat în aşa hal încât Diego Maradona nu vrea să-l mai vadă pe Sergio Aguero nici în fotografii. Recent, Matias Morla, avocatul fostului fotbalist al celor de la Napoli, a postat o imagine pe reţelele de socializare care este grăitoare în acest sens.

Maradona l-a făcut laş pe Aguero

Maradona şi Morla s-au fotografiat, iar pe fundal se afla o imagine în care apar Sergio Aguero şi fiul pe care îl are cu fiica lui “El Pibe d’Oro”. Faţa fotbalistului de 29 de ani este colorată cu negru. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

“Este un laş. Nici nu vreau să-i rostesc numele. Nu vreau să-l mai văd în viaţa mea”, declara Diego Maradona într-un interviu acordat presei din Argentina în urmă cu cinci ani, când Sergio Aguero s-a despărţit de Gianinna Maradona.