Sport

Maradona, prezentat la Dinamo Brest. Visează să îl cunoască pe preşedintele Lukaşenko

17.07.2018 | 12:09
Maradona prezentat la Dinamo Brest Viseaza sa il cunoasca pe presedintele Lukasenko

Fosta mare glorie a sportului rege, argentinianul Diego Armando Maradona, a fost prezentat într-un mod cu totul special la echipa bielorusă Dinamo Brest. Maradona a semnat o înţelegere pe termen de trei ani, urmând a îndeplini funcţia de preşedinte al clubului. Imediat ce şi-a dat acordul pentru a prelua acest post, Maradona a şi fost prezent în tribune la finala Cupei Belarus Dinamo Brest – BATE Borisov şi a fost o apariţie de bun augur, pentru că Dinamo a obţinut o neaşteptată victorie cu 3-2, unul dintre goluri fiind opera fostului atacant al Concordiei Chiajna, ucraineanul Artem Milevski.

Prezentarea oficială a lui Maradona la Brest a fost însă amânată până după încheierea Campionatului Mondial din Rusia, unde argentinianul a fost prezent în calitate de ambasador FIFA. Maradona s-a remarcat însă mai mult negativ. Mai întâi a fost surprins de camerele de filmat în timpul meciului Argentina – Nigeria într-.o stare critică în tribună,. urmare fie a abuzului de alcool, cum a declarat el, fie, cel mai probabil, a consumului de droguri. Apoi a muşcat mâna care îl hrăneşte, atacând FIFA, pe care a acuzat-o că pune special anumiţi arbitri la unele meciuri, pentru a favoriza pe cine trebuie să câştige, la acest capitol el criticând dur brigada dar şi FIFA pentru meciul Columbia – Anglia.

Maradona, prezentat la Dinamo Brest. Apariţie spectaculoasă cocoţat pe o maşină uriaşă

Maradona, care se ştie că a avut în trecut strânse legături de amiciţie cu fostul dictator cubanez Fidel Castro şi mai nou pare a fi un personaj agreat de Vladimir Putin, îşi doreşte enorm să îl cunoască şi să facă o fotografie cu omul care conduce Belarus cu mână de fier, preşedintele Aleksandr Lukaşenko. Prezentarea sa a avut loc pe stadionul din Brest, în prezenţa a numeroşi fani, argentinianul salutându-i cocoţat pe o maşină de genul celor din concursurile de Monster Truck.

Maradona, prezentat la Dinamo Brest. Maradona a fost prezent la CM din Rusia şi a fost scos pe braţe la meciul cu Nigeria, ori după o criză de la alcool, ori de la droguri
Maradona, prezentat la Dinamo Brest. Maradona a fost prezent la CM din Rusia