Maradona, rupt de beat la volan! N-a putut să vorbească

Alexandru Năstase   
în Fotbal international
24/07/2018, 13:37
Maradona, rupt de beat la volan! N-a putut să vorbească GALERIE FOTO
Maradona, rupt de beat la volan! Fostul jucător nu a putut să răspundă întrebărilor unui ziarist

Maradona, rupt de beat la volan! N-a putut să vorbească atunci când a fost surprins de ziariști. Aflat în țara natală, în Argentina, Diego Armando și-a pus din nou lumea în cap. Fostul decar a fost prins la volan, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu reușea mai deloc să răspundă întrebărilor.

Nu e prima ispravă de acest gen făcută în ultima perioadă de Maradona. Astfel, la Cupa Mondială din Rusia, fostul jucător a fost surprins cu un trabuc în gură, în ciuda faptului că fumatul era interzis pe stadion. Mai mult de atât, gurile rele au susținut că pe mâinile lui Maradona se aflau și urme de praf alb asemănătoare cu cele lăsate de anumite droguri

Maradona, rupt de beat la volan! N-a putut să vorbească

De data aceasta, jucătorul care a scris istorie în tricoul Argentinei a oprit mașina special pentru a răspunde unor întrebări unui reporter de la o emisiune mondenă. Maradona a încropit cu greu câteva cuvinte și a reușit să stârnească rumoare printre invitații emisiunii care au rămas cu gura căscată în timp ce urmăreau imaginile transmise în direct. Moderatorul emisiunii a cerut până la urmă producătorului să oprească filmarea și a încercat să treacă destul de repede peste subiect. N-au fost de acord și spectatorii care au postat imediat înregistrarea în mediul online.

91 de jocuri are Diego Maradona în tricoul Argentinei

 

 

Închide ×