Fotbal international

Maradona s-a supărat pe jurnaliștii argentinieni! ”Îmi dau și viața pentru echipa națională”

07.08.2018 | 20:16
Diego Armando Maradona s-a supărat pe jurnaliștii argentinieni, după ce nu a fost nominalizat ca un posibil succesor al lui Jorge Sampaoli la echipa națională

Fostul internațional Diego Armando Maradona s-a supărat pe jurnaliștii argentinieni, după ce nu a fost nominalizat ca un posibil succesor al lui Jorge Sampaoli la reprezentativa ”pumelor”. El Pibe D’Oro a fost selecționer al Argentinei în perioada 2008-2010, dar a fost demis după ce sud-americanii au fost învinși de Germania în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Africa de Sud.

”În ceea ce privește echipa Argentinei, vreau să spun că mă deranjează faptul că unii jurnaliști nu mă includ pe lista posibililor tehnicieni pentru națională. L-am ascultat Chavo Fucks, de exemplu, și nici măcar nu mă numea printre posibilii candidați. Îmi amintesc începuturile sale, când eram încă fotbalist și se pare că acum nu mă mai cunoaște”, a scris Maradona pe contul de Instagram.

Maradona s-a supărat pe jurnaliștii argentinieni: ”Nu țin cont de mine”

”Și regret că nu mai țin cont de ziarele argentiniene, care vorbesc de altă echipă tehnică, dar nu de mine. Oricum, am un contract pe trei sezoane la Dinamo Brest. Deși îmi dau și viața pentru echipa național”

, a mai scris Diego Maradona, care și-a vărsat supărarea pe jurnaliștii argentinieni.

Diego Maradona a trăit la cote înalte participarea echipei naţionale a Argentinei la Campionatul Mondial 2018. Fostul mare fotbalist a fost dezamăgit de faptul că  sud-americanii au fost eliminaţi încă din faza optimilor de finală.  După acest eșec, El Pibe D’Oro a anunţat că ar antrena selecţionata “pumelor” fără să primească vreun ban. “Da şi aş face-o gratis. Nu aş cere nimic în schimb. Lumea crede că sunt fericit, dar inima mea este grea. Mă simt cu adevărat rău când tot ce s-a construit cu atât de mult efort s-a năruit aşa uşor”, a declarat Diego Maradona.

Diego Armando Maradona s-a supărat pe jurnaliștii argentinieni, după ce nu a fost nominalizat ca un posibil succesor al lui Jorge Sampaoli la echipa națională
Diego Armando Maradona s-a supărat pe jurnaliștii argentinieni, după ce nu a fost nominalizat ca un posibil succesor al lui Jorge Sampaoli la echipa națională

Doi foști internaționali argentinieni, Lionel Scaloni și Pablo Aimar, au preluat reprezentativa a ”pumelor”, după ce selecționerul Jorge Sampaoli a fost dat afară în urma prestației modeste de la Campionatul Mondial din Rusia. Cei doi vor asigra interimatul până la numirea oficială a unui tehnician. ”Meciurile amicale care se vor disputa aici până la sfârşitul anului vor fi conduse de Lionel Scaloni şi Pablo Aimar, ajutați de Martin Tocalli. Noi suntem în căutarea un proiect şi ne vom lua timpul necesar pentru a face cea mai bună alegere”, a declarat președintele Federației Argentinene de Fotbal, Claudio Tapia.

Selecționerul Jorge Sampaoli a fost demis de la echipa națională a Argentinei, după ce ”pumele” au părăsit Campionatul Mondial din Rusia încă din faza optimilor de finală,  după ce au trecut de grupe cu mari emoții. De asemenea au fost reziliate contractele preparatorului fizic Jorge Desio şi al analistului video, Matias Manna. Sampaoli a fusese numit selecţioner al Argentinei în iunie 2017.  Federaţia argentiniană i-a plătit lui Jorge Sampaoli două milioane de dolari pentru rezilierea înţelegerii, o sumă mult mai mică decâ cea care era menţionată în clauza înţelegerii dintre selecţioner şi for, 8,6 milioane de dolari.

Imediat după eliminarea de la Campionatul Mondial,  presa argentiniană a vehiculat numele antrenorului formației Manchester City, Pep Guardiola, pentru înlocuirea lui Jorge Sampaoli.

Tags:
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită:...
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”
E gata: ”cuplul anului” e istorie! A anunțat despărțirea și a descris relația...
E gata: ”cuplul anului” e istorie! A anunțat despărțirea și a descris relația într-un singur cuvânt
Când vine aderarea terestră la spațiul Schengen. “Este un pas important înainte, după...
Când vine aderarea terestră la spațiul Schengen. “Este un pas important înainte, după 13 ani de așteptare”
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Femeia bătută în Centrul Vechi ar fi o prostituată. Agresorul, un cetăţean moldovean,...
Femeia bătută în Centrul Vechi ar fi o prostituată. Agresorul, un cetăţean moldovean, ar fi fost clientul ei
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu...
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu nevasta, pentru a trăi cu amanta
Informația pe care Putin o ține la secret din 2022. Ce nu vrea...
Informația pe care Putin o ține la secret din 2022. Ce nu vrea să se știe despre războiul din Ucraina
Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Puțină lume știa acest lucru
Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Puțină lume știa acest lucru
Programul Noua Casă 2024. Documente necesare și condiții de eligibilitate
Programul Noua Casă 2024. Documente necesare și condiții de eligibilitate
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista...
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista completă a concurenților
Anunţul TAS cu privire la Simona Halep. Campioana noastră s-ar putea retrage
Anunţul TAS cu privire la Simona Halep. Campioana noastră s-ar putea retrage
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6...
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6 ani de la fuga lui din România: și-a drogat victimele și le-a filmat. Inițial, a ajuns la Poliție ca victimă
Nouria Nouri, replică dură pentru Daniel Iordăchioaie, după ce s-a văitat că a...
Nouria Nouri, replică dură pentru Daniel Iordăchioaie, după ce s-a văitat că a crescut singur doi copii, după divorț: „Tatăl ? Știm cu toții cât se implică…”