Fotbal international

Maradona sau Messi, care este mai bun? Răspunsul lui Pele este surprinzător!

05.12.2018 | 21:26

Într-un interviu pentru cotidianul din țara sa, Folha de Sao Paulo, Pele a fost pus să aleagă între Diego Maradona și Lionel Messi! Brazilianul a dat un răspuns surprinzător, dar și foarte categoric. “Mă întrebați dacă Maradona a fost mai mare ca Messi? Da, a fost mult mai bun!”, a spus brazilianul în interviul respectiv.

Pele, ajuns la 78 de ani, a fost întrebat și despre compatriotul său Neymar. Legendarul fotbalist, care a luat de 3 ori Cupa Mondială, a comentat situația în care se află acum urmașul său cu numărul 10 la echipa națională. “Este dificil să-l apăr pe Neymar pentru toate lucrurile pe care le face dincolo de fotbal, am vorbit cu el, i-am spus că el are talent dar a avut ghinion că nu a câștigat Cupa Mondială. Am fost la el de două ori în Europa, am vorbit și i-am explicat că Dumnezeu i-a dat talent, dar ceea ce face el complică lucrurile., a spus Pele despre Neymar, pentru Folha de Sao Paulo.

Pele a fost categoric pus să aleagă între Messi și Maradona: “Maradona, mult mai bun!”

Până la apariția lui Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, toți se întrebau cine a fost cel mai mare Pele sau Maradona. Acum chiar brazilianul a fost pus să aleagă între cei doi argentinieni și Pele a fost categoric. “Pentru mine, Maradona a fost unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale. Mă întrebați dacă era mai bun ca Messi? Da, a fost mult mai bun, bine că mai erau și Beckenbauer, Cruyff, și alți jucători excelenți”, a spus el.

Neymar este mai bun ca Mbappe, după părearea lui Pele

Chiar dacă nu e mulțumit de fotbalul pe care îl etalează Neymar, Pele spune că brazilianul e totuși cel mai bun de la PSG“Cred că Neymar este mai mult decât Mbappe, dar în Europa toată lumea vorbește mai mult despre Mbappe”, a spus legendarul fotbalist care a glumit pe seama stării sale de sănătate. “Nu mai simt durere, dar mă simt slăbit, aveam picioare frumoase și uite cum sunt acum”, a spus Pele care acum se deplasează într-un scaun cu rotile după cele 3 intervenții chirurgicale din ultimii ani.

  • 77 de goluri a marcat Pele pentru naționala Braziliei