Fotbal international

Maradona, show în vestiar la ultima victorie din Mexic. A dansat cu jucătorii. Video

30.09.2018 | 19:38
Maradona, show în vestiar la ultima victorie din Mexic. A dansat cu jucătorii
ADVERTISEMENT

Dorados de Sinaloa a învins formația Leones Negros cu scorul de 2-0, ambele goluri venind în minutele de prelungire ale partidei. Echipa antrenată de Maradona a urcat pe locul 9 în Liga de Ascenso din Mexic, iar după fluierul de final antrenorul argentinian a făcut show în vestiar, unde a dansat cu jucătorii. Imaginile au fost surprinse de unul dintre fotbaliștii antrenați de fostul campion mondial și postate pe rețelele de socializare.

Viața în Mexic pare să-i priască lui Maradona, care le dă peste nas tot mai multor critici apăruți în ultima vreme, mai ales după episoadele de la Campionatul Mondial 2018, când s-a scris că argentinianul ar fi fost sub influența stupefiantelor la meciul dintre Argentina și Nigeria, din faza grupelor. După o scurtă perioadă petrecută ca președinte al clubului Dinamo Brest din Belarus, Maradona a plecat să antreneze în Mexic, iar până acum nu s-a făcut de râs.

ADVERTISEMENT

Maradona a făcut show în vestiar. A obținut victoria în minutele de prelungire și e pe locul 9 în Mexic

După ce în urmă cu o săptămână s-a certat cu arbitrul și a amenințat cu FIFA în urma unei partide în care echipei Dorados de Sinaloa i s-a refuzat un penalty clar pe final de meci, trupa antrenată de Maradona a jucat acasă cu Leones Negros. Cele două echipe nu au găsit drumul spre gol până în finalul partidei, iar Dorados a jucat în 10 oameni din minutul 83, când Meza a primit cartonaș roșu și a fost eliminat.

Baez a deschis scorul în minutul 90+1, iar tabela de marcaj a fost închisă la 2-0 de golul marcat de Angulo în minutul 90+5. Dorados de Sinaloa – Leones Negros s-a terminat 2-0, iar după meci Maradona a făcut show în vestiar. A dansat alături de unul dintre marcatori, iar momentul a fost filmat de un alt jucător, care a postat videoclipul pe Twitter.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri