Marc-Andre ter Stegen, omul meciului Barcelona – Real Madrid 0-0! Suarez și Griezmann, repetenții din El Clasico

Valeriu Tache    Traian Terzian   
în El Clasico
18/12/2019, 23:23
Marc-Andre ter Stegen, omul meciului Barcelona – Real Madrid 0-0! Suarez și Griezmann, repetenții din El Clasico
Portarul german Marc-Andre ter Stegen a fost desemnat omul meciului FC Barcelona - Real Madrid 0-0

Portarul german Marc-Andre ter Stegen a fost desemnat omul meciului FC Barcelona – Real Madrid 0-0, restanță din etapa a zecea din La Liga.

Marc-Andre ter Stegen, omul meciului Barcelona – Real Madrid 0-0

A fost un El Clasico intens, cu ocazii de poartă, decizii eronate de arbitraj și cu un Real Madrid așezat foarte bine pe teren și care a pus probleme uriașe Barcelonei chiar pe Camp Nou, iar acest lucur s-a văzut și din faptul că formația catalană nu a avut o posesie decât de 52%.

În aceste condiții, platforma FotMob l-a desemnat pe portarul Marc-Andre ter Stegen omul meciului Barcelona – Real Madrid. Internaționalul german a primit nota 8 și l-a devansat pe coechipierul său Leo Messi, care a fost notat cu 7,9.

Messi, cele mai multe driblinguri

Ter Stegen a avut trei intervenții salvatoare și a fost ca de obicei primul om al echipei de unde s-a plecat construcția. Neamțul a oferit 35 de pase precise în propria jumătate și două în terenul advers.

Leo Messi a finalizat cele mai multe driblinguri în El Clasico, opt din nouă încercări, a avut un procent de 83% pase decisive, a avut 68 de atingeri ale balonului și a trimis un singur șut pe poartă.

Suarez, niciun șut pe poartă

Marile dezamăgiri ale El Clasico vin tot din tabăra Barcelonei și sunt atacanții Luis Suarez și Antoine Griezmann. Uruguayanul a primit cea mai mică notă, 5,8, iar francezul a fost notat cu 6,3, mai puțin decât el primind Luka Modric și Rodrygo, dar care au intrat doar în ultimele 10 minute.

Luis Suarez este jucătorul care a pierdut de cele mai multe ori posesia balonului, de patru ori, și niciunul dintre cele trei șuturi ale sale nu au fost cadrate pe spațiul porții.

Dani Carvajal, cel mai bun jucător al Realului

De partea cealaltă, cel mai bun jucător al Realului a fost fundașul dreapta Dani Carvajal, notat cu 7,7, urmat de Thibaut Courtois și Casemiro, ambii cu 7,2. Cel mai slab dintre titularii ”galacticilor” a fost fundașul Raphael Varane, nota 6,5, dar francezului i-au fost refuzate două penalty-uri.

FC Barcelona și Real Madrid au încheiat 0-0 meciul restanță din etapa a zecea din La Liga. A fost un meci în care Leo Messi a stabilit un record negativ pe care vreau să-l uite cât mai repede.

Închide ×